Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Jenny och Niklas Strömstedts gemensamma beslut chockar – efter alla år

01 jan, 2024, 12:00 

Superparet Jenny och Niklas Strömstedt kommer med ett besked som chockar följarna.

Annons

Tillsammans utgör Niklas och Jenny Strömstedt ett riktigt superpar. Niklas är en folkkär och älskad artist, och Jenny är en av våra främsta programledare.

Nu har paret fattat ett gemensamt beslut som får följarna att tappa hakan.

Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tvBrand logo
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv

Jenny och Niklas Strömstedts sorg efter kattens bortgång

Det rör familjens planerade nytillskott, i form av en katt. Det var nämligen förra året som paret förlorade sin älskade fyrbenta vän Kerstin Strömstedt, elva år gammal.

Kerstin hann under sin tid på jorden bli något av en kändis, som låg bakom ett framgångsrikt Instagram-konto, och som skrev bok med Lars Lerin. Ja, hon gjorde till och med en intervju i Dagens Nyheter ihop med Niklas:

– Jag tycker om att breda ut språket, få använda ålderdomliga och ibland lite knäppa ord, sa Kerstin då om sina hyllade Instagram-inlägg.

Annons

Det var därför många som sörjde Kerstins bortgång, som hastigt avled efter att ha drabbats av feber och vårdats hos veterinär.

– Jag var inte beredd på att du skulle lämna oss redan och tomheten ekar. Det gör ont. Nej, du var inte bara en katt och det vet alla som förlorat ett älskat husdjur. Jag lånar barnatron och målar varma yllefiltar, mat i mängder och en soffa där du sitter i pappa Nisses knä, tittar på allsvenskan och inväntar vår slutsignal här nere. Vi ses så småningom, skrev Jenny Strömstedt då.

Niklas Strömstedt med katten Kerstin i knät
Kerstin lämnade ett stort tomrum efter sig.

Jenny och Niklas Strömstedts oväntade besked chockar följarna

Men nu, ett drygt år senare, är Jenny och Niklas redo att välkomna ytterligare en katt till familjen. De har visserligen redan katten Eva-Charlotte sedan tidigare, men nu är det dags för kattunge!

Annons

– Äntligen! Välkommen hem i slutet av januari kära Britt-Marie IV Exilkung av Kanada, skrev Jenny på Instagram i mitten av november.

Men på Eva-Charlotte och Kerstins Instagram-konto visar det sig nu att lyckan är dubbel. Blivande storasyster Eva-Charlotte kan nämligen avslöja att det inte bara är en, utan två små kattungar som flyttar in:

– Benny Bo & Britt-Marie! Många undrar var, när och hur. En vacker dag i januari kommer de att landa mjukt i min famn och jag ska lära dem att smyga tyst. Mycket tyst! Speciellt när jag tar min eftermiddagslur. Har hört att de är pigga på yra äventyr och mysiga mysterier.

I kommentarsfältet är följarna glada och chockade över nyheterna att det blir två kattungar – och de vanar Eva-Charlotte för vad som komma skall...

"Ah 😍 Det blir båda 2?!Underbart, jobbigt o busigt kommer det att bli" Skriver en användare.

"Stackars Eva-Charlotte, 😅du får TVÅ syskon, rekommenderar dig att gå i ide tills de har lärt sig lite hyfs och att det är Du som bestämmer!!" Kommenterar en annan.

Så underbart!

Foto: TT

Annons