Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedt egna ord om misslyckade skönhetsingreppet: "Föll ihop"

23 sep, 2022, 11:00 
AvIbraheem Alsalman

Den folkkära programledaren avslöjar allt.

Annons
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."Brand logo
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."

Jenny Strömstedt har haft en framgångsrik och lång karriär bakom sig. Strömstedt, som är gift med Niklas Strömstedt, syns flitigt i TV4:s omåttligt populära Nyhetsmorgon. Hon har därefter fått ett eget tv-program i form av "Strömstedts" där hon och maken åker runtom i Sverige för att djupintervjua allt från politiker till nöjes- och sportprofiler.

Jenny Strömstedts senaste stora uppdrag var valvakan den 11 september som hon ledde med bravur med kollegan Tilde de Paula Eby. Duon hela natten och gav tittarna en fullständig värdig sändning.

Sedan dess har Jenny legat lågt. Hon har tidigare gått ut och skrivit på Instagram att det blir ett par vilodagar innan hon åter är i tjänst.

Jenny Strömstedts egna ord om misslyckade skönhetsingreppet

Nu öppnar hon upp om sitt förflutna och avslöjar bland annat att hon gjorde ett skönhetsingrepp – som misslyckades. 2008, då många valde att lägga fillers i läpparna, gjorde även Jenny Strömstedt det. Men, hon insåg snabbt att det inte var någonting för henne.

Annons

– Det var det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv. Och så visade jag min nya läpp för en väninna och hon skrattade så mycket att hon föll ihop på golvet då hon såg mig. Jag har fått pigmentförändringar i ansiktet och funderar på att göra något åt dem. Men som sagt så har yta bara med konsumtion att göra, sa Jenny till Daisy Beauty då, enligt Femina.

Jenny Strömstedt verkar må toppen just nu och karriären pekar rakt uppåt. Det gäller även hennes make Niklas. Han berättade nämligen häromveckan att även han hade tänkt på att göra ett skönhetsingrepp. Senare ångrade han sig.

– Jag var inne på det där faktiskt en gång och satt till och med faktiskt framför en mycket mycket trevlig doktor och gick igenom det där, berättar han i podcasten Fördomspodden med Emil Persson och fortsätter:

– Om jag gör det här ingreppet så kommer det ju bara börja hänga någon annanstans och då måste jag ju bara fortsätta och göra det där och göra det där hela tiden, så jag kom fram till att vi hoppar det här.

Annons