Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedt och TV4-kollegan visar relationen offentligt – har funnit varandra

24 nov, 2023, 20:08 

Jenny Strömstedt har tagit nästa steg i relationen med TV4-kollegan.

Annons

Jenny Strömstedt har jobbat på TV4 i över ett decennium. I dag är hon en av kanalens största profiler och för många är det svårt att tänka sig en TV4-familj utan Jenny i spetsen.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Tillsammans med tidigare parhästen Steffo Törnquist har hon bjudit på historiska tv-ögonblick. Även om den populära duon inte jobbar så mycket tillsammans längre, har de längs vägen funnit en livslång vänskap.

– Jenny orkade inte riktigt de tidiga mornarna på samma sätt som jag, hon gör ju en del annat också, som Tillsammans med Strömstedts. Så då pausade vi ett tag. Det är mycket enklare att köra helgerna som hon gör, har Steffo berättat för Svensk Damtidning.

Annons
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist vid varandras sida, som så många gånger förr.

TV4-gängets privata häng

Då är det en himla tur att hela livet inte kretsar kring det som händer på TV4. Kollegorna kan man ju umgås med även privat, och det är inte något som är helt främmande för Steffo och Jenny.

De är så pass goda vänner att de ofta syns ihop på varandras sociala medier, där de befinner sig på gemensamma middagar och njuter av varandras härliga sällskap.

Nyhetsmorgon-gänget tycks komma väldigt bra överens, så pass bra att det inte bara är Steffo som Jenny väljer att umgås med på fritiden och nu syns hon även ihop med en annan TV4-kollega.

Annons

Jennys lycka med kollegan Matilda

Den här gången har den populära TV4-profilen Matilda Boza bjudits in till att hänga med Jenny och Steffo. Tillsammans sitter trion på en restaurang och, får vi förmoda, prata om gamla härliga minnen.

På ena bilden kan vi se hur Steffo försöker överblicka restaurangens meny genom att lysa upp den med sin mobilkamera, och på andra bilden ser vi en glad Jenny och Matilda, som håller ett glas vin i handen.

”Och kvällen har bara börjat...”, konstaterar en nöjd Jenny.

Steffo Törnquist
Steffo Törnquist lyser upp med sin mobil för att kunna läsa menyn.
Annons
Jenny Strömstedt och Matilda Boza
Jenny Strömstedt och Matilda Boza.

Foto: TT/Instagram

Annons