Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedt om relationen till Niklas förra familj – och bonusdottern Maja

11 maj, 2021, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-6152543?imageId=6152543&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ellen Myrgård Lindén
Jenny Strömstedt om relationen med maken Niklas Strömstedts dotter Maja

Jenny och Niklas Strömstedt lever i en stor bonusfamilj. En av dem som ingår i familjen är Maja Strömstedt, som Niklas har tillsammans med programledaren Agneta Sjödin. Maja fyllde nyligen 23 år och Jenny hyllade sin bonusdotter med ett kärleksfullt inlägg på Instagram.

Annons
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."Brand logo
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."

Jenny och Niklas Strömstedts är både kollegor och äkta makar. Under våren har tv-tittarna fått följa dem i den fjärde säsongen av Tillsammans med Strömstedts i TV4. Ett program där de möter andra kända par och samtalar om glädjeämnen och svårigheter som uppstår när man lever i en relation.

Men hur ser parets Strömstedts egen relation ut? Bortom alla tv-kameror? Jo, Jenny och Niklas gifte sig år 2011. Jenny kom då från en 13 år lång relation med exmaken Fredrik Östergren och Niklas hade en 10-årig relation med designern Efva Attling i bagaget, som han har sönerna Adam, 33, och Simon, 29, tillsammans med. Efter skilsmässan från Efva inledde Niklas en relation med programledaren Agneta Sjödin, och de fick dottern Maja.

Jenny Strömstedts relation med Niklas barn från tidigare relationer

Jenny och Niklas har även tre gemensamma barn. Tvillingarna Mika och Kitty som nu hunnit bli 20 och Vanna, 17. Som ni hör handlar det om en stor och härlig bonusfamilj, med både vuxna och tonårsbarn. Och Jenny verkar ha en varm och härlig relation med Niklas barn. Häromveckan uttryckte hon till exempel sina känslor för bonusdottern Maja, i samband med hennes 23-årsdag.

Annons

”Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig (man kan tex skilja sig). Men där i brytpunkten uppstår nästan alltid något nytt och till och med underbart. Idag fyller Maja Kristina år och jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Därför kallar Jenny Strömstedt sig för 'elaka styvmodern'

Samtidigt passar hon på att kalla sig själv för "elaka styvmoder", som en blinkning till sagornas värld.

”Hur skulle det se ut? Vardagarna när vi fortfarande bodde ihop, alla resor och utflykter och långa sommarkvällar vid havet - allt har jag med mig och har växt av och igår när köket fylldes av stora och halvstora typer som alla hänger ihop på lika självklara som icke-biologiska grunder kände jag en djup och innerlig tacksamhet”, gör hon klart i inlägget som sedan avslutas lite snitsigt och roligt:

”Fan vad ni är bra! Vad du är bra Maja! With love och grattis från elaka styvmor.”

Foto: TT

Annons