Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedt tvingas försvara sig – efter beteendet i sändning: “All skit på mig”

12 dec, 2022, 13:00 
Ingemar Stenmark och Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

Nu tvingas Jenny Strömstedt pudla efter tittarnas kritik.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

En av våra största sportlegender genom tiderna är Ingemar Stenmark. Skidåkaren kan med gott samvete titulera sig en av tidernas främsta, och har meriter som två OS-guld och fem VM-guld att skryta med.

I helgen satt han framför Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon-soffan, och en händelse fick tittarna att ryta ifrån.

Därför ställde Ingemar Stenmark upp i dokumentären om sitt liv

Med sin imponerande karriär i bagaget är det nu dags för Ingemar och svenska folket att titta tillbaka på guldåren. Dokumentärserien Sagan Stenmark har nämligen premiär 15 december, och visst finns det gott om stunder att blicka tillbaka på och minnas.

Ingemar är den som hellre håller sig i bakgrunden, så att han medverkar i dokumentären är aningen oväntat. Faktum är, att han inte riktigt vet varför han tackade ja. Men när Jenny ställer frågan kommer han i alla fall på en viktig anledning.

– Det kan vara bra för barnbarnen, säger han.

Ingemar Stenmark
Ingemar gör sig redo för att inta rutan.

Ja, faktum är att trots att man kan tro att alla känner till skidikonen, berättar han i Nyhetsmorgon att barnbarnen inte känner till att han är en av de främsta skidåkarna – genom tiderna.

Annons

Dessutom berättar han att han hellre haft ett finger med i spelet, för dokumentären hade säkerligen gjorts ändå.

Jenny Strömstedt tvingas svara

Det var många tittare som roades av Jenny Strömstedts intervju med Ingemar Stenmark, och i kommentarsfältet hyllas Jenny för den trevliga intervjun. En sak är säker – få personer är så folkkära som just Ingemar är.

"Underbar intervju som gav en äkta feelgoodkänsla efteråt, inte så ofta man känner det nuförtiden... Han är en genuint fin människa rakt igenom och underbara Jenny, alltid bästa intervjuaren 🙏🌟, tack ❤️!" Hyllar en glad tv-tittare på Nyhetsmorgons Instagram.

Men det var en detalj som fick en tittare att ryta ifrån. Mitt i intervjun bröts det plötsligt för reklam, när tittarna gärna hade hängt med i rutan.

"Riktigt dåligt att bryta för reklam där när han fick apelsinen när en så stor legend som Ingemar gästar studion trots att han egentligen inte vill borde ni visa mer respekt än att bara bryta av med nån sketen reklam skärpning" Skriver en ilsken följare.

Jenny väljer däremot att pudla helt.

"Reklamen går igång den tiden förprogrammerat och kan inte ändras av mänsklig hand. Det var jag som inte kunde hålla mig från att ställa sista frågan så all skit på mig som hade för mycket att fråga. 🙈"

Foto: TT/TV4

Annons