Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts bild avslöjar lyckan! Grattas av följarna efter glädjebeskedet: "Längtat"

28 sep, 2022, 08:00 

Nu slutar följarna upp och grattar den omtyckta programledaren!

Annons
5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!Brand logo
5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

Det har varit en minst sagt fullspäckad höst för programledarstjärnan Jenny Strömstedt. Den uppmärksamma har noterat att hon lyst med sin frånvaro i Nyhetsmorgon, men man kan lugnt konstatera att hon inte legat på latsidan.

Istället har Jenny haft fullt upp med valbevakningen, och kan nu äntligen slappna av en aning. Men lite mer saker har hon hunnit med – och det visar hon nu upp på Instagram!

Ärliga orden om Niklas Strömstedt

Det är ju faktiskt inte bara Jenny som har många bollar i luften på karriärplanet, och inte heller maken och artisten Niklas Strömstedt. Paret har tillsammans katten Kerstin Strömstedt, som har fått sig en riktig raketkarriär.

Tidigare i år släppte Kerstin, ja, katten, sin egna bok Vid regnbågens slut finns en katt och på Instagram följer drygt 92 000 användare Kerstins dagliga tankar.

Annons

Som om det inte vore nog, var Kerstin i veckan på omslaget av Dagens Nyheter med en alldeles egen intervju. I intervjun svarar hon bland annat på vad hon egentligen tycker om Niklas Strömstedt...

– Jag tyckte att Trubaduren verkade ganska snäll, lite mesig. Han ville att jag skulle ha det bra, märkte jag ju. Han vill vara till lags. Men det tyckte jag bara om, säger katten i intervjun.

Steffo Törnquist kommenterar lyckan

Och nu har Kerstin och familjen fått sig ännu en sak att glädjas över. Länge har man via Jenny kunnat följa bygget av ett rymligt växthus på tomten. I slutet av augusti publicerade hon en bild på ett växthus som började ta form, och nu kan hon äntligen avslöja resultatet!

"Sen satte vi oss där i stolarna och hade invigning. Jag älskar det här växthuset." Skriver Jenny på Instagram.

Vilken lycka att kunna inviga hösten i ett mysigt växthus! I kommentarsfältet fullständigt svämmar det över av grattis-hälsningar av folk som följt bygget ta form.

"Grattis ❣️❣️❣️. Visst är det mysigt med växt-hus!!!!" Skriver Christina Schollin.

"Satan i gatan" Skriver en imponerad kollega, Steffo Törnquist.

"Vaaa är växthuset klart😳 äntligen❤️🙏 njuuuut!" Skriver en imponerad följare.

"Som du har har kämpat och längtat" Hyllar en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons