Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts känsliga fråga till Stefan Löfvén

28 feb, 2022, 19:30 
Jacob Johannesson
Jenny Strömstedt och Stefan Löfvén.
Jenny Strömstedt och Stefan Löfvén.

I TV4 programmet "Tillsammans med Strömstedts" för Stefan Löfvén en känslig fråga av Jenny Strömstedt.

Annons
Här är alla par som deltar i ”Tillsammans med Strömstedts” 2022!Brand logo
Här är alla par som deltar i ”Tillsammans med Strömstedts” 2022!

Stefan Lövfen avgick som statsminister 2021 när Magdalena Andersson tog över. I TV4-programmet "Tillsammans med Strömstedt" besöker paret Jenny och Niklas Strömstedt den tidigare statsministern Stefan Löfvén och hans fru Ulla Löfvén i Örnsköldsvik. Där beskriver den tidigare S-ledaren att det var en "frihetskänsla" som infann sig när han lämnade över ordförandeskapet.

I programmet som går ut på att Strömstedts besöker andra par och pratar om relationer berättar Stefan och Ulla Löfven om hur det var när de träffades för den första gången, men också hur Stefan Löfvén "kände sig som en skurk" när han berättade om sina starka känslor för Ulla som då var gift med en annan man.

Jenny Strömstedts känsliga fråga till Stefan Löfvén

– Det kändes ju inte bra att vara den som tog initiativet till att en familj splittrades, det var tufft, berättar Stefan Löfven för Niklas Strömstedt i programmet.

Paret Löfvén får flera känsliga frågor från Strömstedts. I slutet av programmet ställer Jenny frågan till Ulla och Stefan hur det känns att de aldrig fick några gemensamma barn.

Annons

– Jag har absolut förlikat mig med det, men jag kan tycka nu att det hade varit väldigt roligt. Men då bestämde vi oss för att det var bättre utan, svarar Ulla som har barn från sitt tidigare äktenskap.

Har du förlikat dig med det då?, frågar Jenny den tidigare statsministern.

– Det är ingen stor sorg jag går och bär på. Jag går och tänker ibland att det hade varit mysigt att det var någon som kallade en pappa. Visst har jag tänkt på det. Det är dock inget som har tyngt mig jättemycket, svarar Stefan Löfven som dock gillar barn.

– Jag älskar barn. Det finns inget roligare när man är ute och reser än att träffa barn.

Annons