Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts märkliga beteende i sändning – förvirringen är total

16 mar, 2023, 11:30 

Jenny Strömstedt plötsliga beteende förvirrar alla.

Annons

Jenny Strömstedt är ett bekant ansikte i rutan, och syns allt som oftast under helgerna i Nyhetsmorgon.

Trots alla år i rutan vet Jenny hur man håller folket på halster. Här gör hon det totalt oväntade – som till och med förvirrar kollegan.

5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!Brand logo
5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

Kollegans ord om Jenny Strömstedts oväntade beteende

Jenny har betydligt fler strängar på sin lyra än bara Nyhetsmorgon. Tillsammans med Victoria Skoglund driver hon trädgårdspodcasten Röda vita rosen – som i vår släpper en bok tillsammans!

Men just nu befinner sig Jenny inte i Sverige, utan har glatt visat upp på Instagram att hon är på semester med dottern. Trots det gjorde hon ett litet inspel i sändning.

Det är Victoria Skoglund som visar att hon sitter i en studio, och det rör sig förmodligen om en podd-inspelning. Då Jenny är bortrest kopplas upp på länk – i flamencoklädsel!

Annons

"Och där klev hon in i sändning... Direkt efter ett Flamenco-pass"

Ja, så har vi inte sett Jenny förut, och hon själv är kryptisk kring vad hon precis gjort. Men det lär avslöjas i det kommande avsnittet:

"Japp, mer om Flamencon på fredag"

Därför jobbar inte Jenny Strömstedt med Steffo Törnquist längre

På sistone har Jenny trappat ned lite från Nyhetsmorgon, i alla fall om man jämför med hur det brukade vara. Då fanns hon alltjämt vid parhästen Steffo Törnquists sida, men idag rattar hon helgsändningarna ensam.

Jenny Strömstedt intervjuar Nour El-Refai i Nyhetsmorgon
Jenny i sitt esse!

Anledningen bakom detta har Steffo tidigare avslöjat för Svensk Dam, och det rör sig helt enkelt om ett fullspäckat schema – och lite för många tidiga mornar. Ja, lägg till att Jenny snart också släpper en bok så förstår man ju att tiden inte räcker till!

Lagom till att det grönskar ute släpps alltså boken. För Damernas värld berättar hon att det kanske främst är kollegan Victoria Skoglund som står för expertisen:

– Jag har lärt mig så mycket av henne, och kanske har hon lärt sig lite av mig också, att allt inte behöver vara så perfekt. När vi skrev boken kompletterade vi varandra väl. En expert på blommor och en som har som jobb att skriva.

Foto: TV4

Annons