Jenny Strömstedts okända förflutna – nu kommer det fram!

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt

Jenny Strömstedt har delat med sig av en oväntad bild.

5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!
0:37

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

(0:37)

Slå på ljud

Man är van vid att se Jenny Strömstedt, 49, med parhästen Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon. Tillsammans är duon några av tittarnas favoritpar och det verkar som att Jenny trivs med sitt jobb, då hon varit programledare i över 15 år.

Jenny Strömstedt tar paus från Nyhetsmorgon

Ett tag framöver måste tittarna dessvärre klara sig utan den omåttligt populära programledaren. Som så många andra svenskar har hon semester och njuter för fulla muggar av ledigheten tillsammans med maken och artisten Niklas Strömstedt.

Gla’ midsommar alla nära, kära, långt ifrån och längtansborta”, skrev hon på Instagram och passade på att bjuda på ett midsommarleende tillsammans med maken.

Jenny Strömstedt i bråk om Sofia Wistams skandalprogram: "Obehagligt"

Jenny Strömstedts okända förflutna

Svenska folket må vara vana att se den erfarna Jenny Strömstedt ta sig an kamerorna i Nyhetsmorgon, men faktum är att hon redan vid ung ålder drog linsen till sig. På Instagram delar hon med sig av ett klipp från när hon sjöng i en kyrka endast 15 år gammal.

”Fick en länk från en kompis till ett mycket yngre jag. Julton med Kjell Lönnå från GA-kyrkan 1987. Vad jag vet nu. Vad jag inte visste då. Lille vän...” skriver Jenny Strömstedt och noterar att hon hade en helt annan frisyr på den tiden:

”Håret ändå”, fortsätter hon.

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt hade en helt annan frisyr när hon var 15 år gammal.

Skärmdump, Instagram/Jenny Strömstedt

Foto: TT/Instagram