Jenny Strömstedts splittring med maken Niklas – pekas ut som julvärd

26 okt, 2022, 17:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Jenny och Niklas Strömstedt kan stå inför ett tufft beslut.

Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Niklas och Jenny Strömstedt föll pladask för varandra när deras vägar korsades 2007 av en ren slump. Han stoppade henne från att gå under istappar. Hon bjöd på fika. Tre år senare ringde bröllopsklockorna.

Sedan dess har de hållit ihop i vått och torrt. Men tiden är inte alltid lätt att få ihop, som den programledarprofil Jenny är och som den popsångare Niklas är. Och nu finns en risk för att de splittras.

Niklas Strömstedts dilemma med Jenny

Det som kommit att bli en riktig klassiker under den svenska julaftonen är julvärd-traditionen som hållit i sig ända sedan 1959. Uppdraget var i många år Arne Weises, men det var inte helt självklart för honom att ta sig an det när han fick förfrågan 1972.

Annons

– Första gången jag fick frågan om att vara julvärd i SVT ville jag tacka nej. Det skulle inte gå med familjen. Jag tyckte det var... fasiken. Men sedan kändes det oerhört kul att sitta där, har han sagt till Sveriges Radio.

Ja, det är ju just det. Att vara julvärd innebär en jul utan familjen. Så vad väger tyngst – hedersuppdraget eller en familjejul? Det är nog olika för alla! Men den frågan får nu eventuellt Niklas Strömstedt klura på.

Pekas ut som årets julvärd

SVT har ännu inte gått ut med vem som ska göra svenskarna sällskap i tv-sofforna denna jul, men det finns några namn som står högt upp på listan över vem det kan tänkas bli.

På olika betting-hemsidor, så som Betting.se, kan folk lägga pengar på vem de tror det blir – och de svenska kändisar i toppen är Babben Larsson, Oscar Zia och på tredje plats Niklas Strömstedt. De har alltså lägst odds vilket inenbär att de flesta tror att det blir någon av dem.

Annons

Ja, det återstår helt enkelt att se, om det blir en jul med Jenny eller med svenska folket för Niklas del!

Skärmdump: Betting.se

Foto: TT

Annons