Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts tårar – efter beskedet om maken Niklas

03 feb, 2022, 19:00 

Jenny Strömstedt kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon fick beskedet.

Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Idag var en stor och inte minst känslosam dag för många svenskar. På torsdagsmorgonen meddelade nämligen statsminister Magdalena Andersson under en pressträff att man kommer att häva samtliga coronarestriktioner den 9 februari.

– Det börjar bli dags att öppna upp Sverige igen, sa statsministern under pressträffen.

– Pandemin är inte över, men den är på väg in i en helt ny fas.

Det var ett besked som många har väntat länge på, och som drog upp en hel del känslor hos många. Däribland programledaren Jenny Strömstedt, som delade med sig av lyckan på Instagram.

Jenny Strömstedts tårar – efter beskedet om maken Niklas

Det är i ett känslosamt och öppet inlägg på Instagram som Jenny berättar att hon inte kunde hålla tillbaka tårarna när hon såg pressträffen på torsdagsmorgonen.

Annons

"Nej. Viruset finns kvar. Ja. Vi ska fortsätta ta ansvar. Men jag överraskade mig själv genom att börja böla till dagens besked om släppta restriktioner från och med nästa onsdag", skriver programledaren och fortsätter:

"Så visst, jag är möjligen gråtmild i överkant men mot bakgrund av två års extraordinära omständigheter som blev en märklig vardag. Hur kommer vi beskriva pandemin med lite distans?"

Jenny visar upp flera bilder, varav en föreställer en konsert med maken Niklas Strömstedts band GES. Jenny verkar, med andra ord, väldigt glad för Niklas skull, nu när det kommer bli möjligt med större kulturevenemang igen.

Annons