Steffo Törnquists chockbesked med Jenny Strömstedt – tittarnas starka reaktioner

29 jan, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist chockade tv-tittarna i Nyhetsmorgon. Nu är det många som reagerar.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste program då det varje vecka både underhåller och förmedlar nyheter till hundratusentals tittare.

Storsuccén beror mycket på de uppskattade programledarna som är bland landets mest framstående tv-profiler. Och några av de som har kommit att bli en favoritduo hos tittarna är parhästarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

Men till tittarnas förvåning försvann Jenny plötsligt från tv-rutan för en tid sedan...

Jenny Strömstedts och Steffo Törnquists succé i Nyhetsmorgon

Steffo och Jenny kan numera kalla sig Nyhetsmorgon-veteraner. Steffo var med under Jennys första sändning och nu har de hållit ihop i hela 16 år.

Deras härliga jargong och unika samspel har verkligen blivit en publikframgång. Därför är det kanske inte så konstigt att det är en besvikelse för tittarna när en utav dem saknas.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Men Jenny har haft fullt upp med annat. Först spelade hon in Tillsammans med Strömstedts, programmet som hon har med sin make Niklas.

Därefter förberedde hon sig för TV4:s stora partiledardebatt. Men den blev dessvärre inställd då statsminister Magdalena Andersson testade positivt för covid-19, och har därför blivit framflyttad till den 7 februari.

Jenny och Steffo chockar i tv-rutan – tittarnas reaktioner

Men för att se det från den ljusa sidan – Jenny är tillbaka med Steffo i Nyhetsmorgon under tiden! Och det var ett minst sagt glädjande besked för tittarna som saknat Jenny under denna tid.

På Instagram delade Steffo ett en video på Instagram på sig och Jenny från studion. Och de jublande kommentarerna öste in:

"Äntligen! Ni bästa tillsammans igen. Oslagbara"

"Kul o se er tillsammans igen"

"Bra start på dagen med Steffo på tokhumör och Jenny tillbaka. Vi har saknat dig bästa J! Kan inte bli bättre"

Annons

"Äntligen ni två tillsammans igen"

"Knäppisar! Ni är sååå härliga"

Foto: TT, TV4

Annons