Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Jesper Börjesson tillbaka med Nyhetsmorgon-kollegorna – berättar själv

07 jul, 2022, 15:00 
Jesper Börjesson

Vilken återförening!

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Efter 25 år i tv-rutan tog Nyhetsmorgon-programledaren 2020 ett tårfyllt adjö, och avslutade till mångas stora besvikelse ett långt kapitel i livet.

Alla slut innebär ju början på något nytt, likaså för Jesper Börjesson som började ett nytt liv utanför kameror och studiolampor (nästan i alla fall). Nu chockar han följarna med ett foto tillsammans med ett par gamla kollegor – och reaktionerna väntade inte.

Likheten med Nyhetsmorgon

Många har hållit koll på vad Jesper sysslat med bakom kulisserna via hans sociala medier, där man turligt nog fortfarande kan få en liten inblick i den tidigare programledarens vardag. För den som missat är det på konsultföretaget Rejlers, vilket innebar ett riktigt branschbyte.

Där jobbar han med teknik, och till sajten Netigate har Jesper beskrivit hur han agerar som en typ av "rektor" med uppgiften att inspirera företagets teknikkonsulter.

Av allt att döma trivs Jesper bra på jobbet, och kanske är det för han lyckats få in lite av det han gör bäst även där – intervjuer. På Youtube-sajten Rejlers Play sitter Jesper och en utvald gäst och samtalar om allt möjligt kopplat till det företaget sysslar med. Bland annat har Margot Wallström och Anna Kinberg Batra gästat, lite som i Nyhetsmorgon alltså!

Annons

Följarna är överens

Nu verkar det som om plikten, eller fritiden, kallat. Jesper befinner sig nämligen i Visby, lagom till Almedalsveckan. En vecka som rapporteras nära av TV4 och Nyhetsmorgon, och det känns nästan som om alla befinner sig på Gotland just nu.

För Jesper innebar resan till Visby ett kärt återseende som han delar med sig av på Instagram. Han träffade nämligen på före detta kollegorna, tillika paret Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal i vimlet!

"Hann vara i Visby i tre minuter innan jag stötte på två underbara människor och fd kollegor. Så kul att träffas igen @anderspihlblad och @henrikalsterdal" Skriver Jesper på Instagram.

Den härliga återföreningen verkar vara efterlängtad, i alla fall om man tittar på kommentarsfältet under bilden.

Såhär lyder bara ett axplock av alla följare som vädjar till Jesper att återvända till sina TV4-kollegor:

"Bara väntar på att du ska börja jobba på TV4 igen! Saknar dig i rutan på morgnarna"

"Härligt gäng o Jesper FATTAS på morgnarna. Otroligt saknad"

"Vilka underbara killar! Saknar dock Jesper på TV4!"

"Trevlig trio! Längesedan vi såg Jesper!"

"Sök nytt jobb på tv4. Du fattas där!!"

"Vilken underbar trio!!! Snälla Jesper kom tillbaka! Du är saknad! Trevlig sommar!"

Foto: TT

Annons