Steffo och Jenny stoppas – får inte längre jobba ihop

06 jul, 2022, 14:07 
Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt

Favoritparet Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt splittrade.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist, 66, och Jenny Strömstedt, 49, har jobbat tillsammans i över 15 år. Under åren har de blivit bli ett av Nyhetsmorgons favoritpar och folk verkar inte kunna få nog av de folkkära programledarna.

Men uppmärksamma tittare har den senaste tiden noterat att de inte längre jobbar så mycket ihop. Jenny Strömstedt är nämligen mitt uppe i förberedelserna inför valåret i TV4, vilket kräver sin tid.

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist har jobbat tillsammans i över 15 år.

Steffos hyllning till Jenny inför alla

Nu verkar det som att Steffo saknar sin kollega lite mer än vanligt. Just nu pågår politikerveckan i Almedalen i Visby, en plats där han och Jenny jobbat ihop på flera gånger.

Annons

Tyvärr får Gotland i år klara sig utan den folkkära duon. På Instagram skriver Steffo om saknaden till den plats där han och Jenny skapat så många minnen tillsammans.

”Skippar Almedalen i år, men mobilen påminner mig om några kul minnen (och då är elefantincidenten eller drejtävlingen eller nåt hundratal andra minnen inte med)”.

Tittarnas saknad

Han har även lagt upp flera bilder från tidigare år på Gotland. På en av bilderna kan man se hur han och Jenny åker på en tandemcykel och skrattar.

Saknaden verkar även delas av tittarna. I kommentarsfältet är det många som undrar hur lång tid det kommer att ta innan Steffo och Jenny återförenas i Nyhetsmorgon.

”Nu när Nyhetsmorgon ändrar lite karaktär och förlängs tycker jag att ni borde ”hitta tillbaka” till varandra som värdpar i Nymo. Finns det chans för det?” skriver en person.

Minns detta. Så härligt det var med er två i Nyhetsmorgon. Hoppas vi får se er ihop igen”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons