Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jesper Parnevik lämnad av Mia – mitt i krisen

10 okt, 2021, 14:10 
AvIndra Nordemar

Jesper och Mia Parnevik lever på många sätt ett drömliv i Florida. Men på senare tid har de brottats med skador och Jesper har nu behövt opereras. Men på sjukhuset hände något oväntat – när Mia inte var där.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Mia och Jesper Parnevik har hållit ihop i 27 år. Under åren som gifta har de fått barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Jesper och Mia flyttade till Florida för många år sedan på grund av Jespers framgångsrika golfkarriär. Där köpte de sedan lyxvillan "Casa Mia", som svenska folket kunnat se i realityprogrammet "Parneviks".

Men nu har barnen flyttat ut och därför har makarna valt att sälja huset på 1 300 kvadratmeter, med pool, strand, biograf, ja det mesta man kan tänka sig, för 67 miljoner kronor.

Jesper Parnevik opereras efter skador av golfkarriären

Däremot blir de kvar på andra sidan atlanten, troligtvis i Florida. Men nu beror det inte längre på Jespers karriär. I dag spelar han inte på samma nivå som förr. Efter så många år som golfproffs har höft och rygg fått ta en hel del stryk och han har behövt genomgå ett flertal operationer. Och nu är han där igen.

"Behövde en ny höft efter alla slagna bollar genom åren.", skriver han på Instagram.

Annons

Operationen gick bra men Jesper kan förstås inte röra sig som han brukar i nuläget och måste hoppa omkring på kryckor.

Jesper Parnevik lämnad av Mia Parnevik på sjukhuset

Mia har hela tiden funnits vid sin makes sida på sjukhuset i Colorado sedan han blev inlagd, men rätt som det var valde hon att lämna honom – vid helt fel tillfälle...

När Jesper låg i sin säng på sjukhusrummet gick plötsligt brandlarmet, och då var Mia inte där för att hjälpa honom.

På Instagram delar han med sig av en video som Mia filmat när hon väl hittat honom utanför sjukhuset, med texten:

”Vad är värre än att bli lämnad i mitt rum av min fru när hon vet att jag inte kan ta på mig strumpor själv? Att brandlarmet går av... Jag lärde mig snabbt hur man går i trappor med kryckor (och utan strumpor).”

Foto: TT, Instagram / jesperparnevik

Annons