Mia och Jesper Parnevik om kampen: "Hela världen emot oss"

13 sep, 2021, 19:00 
AvIndra Nordemar

Mia och Jesper Parnevik har varit ett par i 27 år, men det har inte varit enkelt. Nu berättar Mia om kampen i relationen.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Mia och Jesper Parnevik har hållit ihop i 27 år. Under åren har de fått barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

I flera år fick vi följa familjen i deras stora vita Miami-hus med blå fönsterkamrar i realityserien "Parneviks". Det tittarna fick se var för det mesta lycka, särskilt mellan makarna Mia och Jesper.

Men vägen till den stora familjelyckan har inte varit lätt.

Familjen Parneviks turbulenta kärleksliv

Familjen Parneviks relationer har länge varit en snackis, inte minst barnens kärleksliv.

Peg Parnevik blev ihop med familjevännen Filip Lamprecht efter flera års vänskap. Det före detta paret höll sedan ihop i fem år, innan de valde att gå skilda vägar i våras.

Även Penny Parnevik fann kärleken i en familjevän. Det var då Jesper Parneviks amerikanska kompis, Douglas Murray, som fångade Pennys hjärta. I och med att han var Pennys pappas vän och 17 år äldre blev även det en snackis. Men de är numera gifta och har två barn ihop.

Från realityserien "Parneviks".

Mia och Jespers plötsliga beslut inför framtiden

I 21 år har Mia och Jesper ägt lyxvillan i Florida. Casa Mia, som familjen kallat huset, är på hela 1 300 kvadratmeter med både biograf, pool och sjötomt. Men nyligen gick makarna ut med att de sålt den luxuösa bostaden, och de ny ägarna fick betala drygt 67 miljoner kronor för villan.

Utsikten från Mia och Jesper Parneviks sålda lyxvilla i Florida.

Var framtiden bär av är ännu okänt. Men Mia och Jesper vill bo kvar i Florida eller eventuellt blir det en flytt till Bahamas som familjen håller kärt.

Annons

Men trots makarnas märkbart starka kärlek de hyser till varandra, berättar nu Mia att vägen dit varit tuff.

"Vår väg var inte alltid spikrak och enkel. Visst fanns det stunder då det kändes som att hela världen var emot oss men våra olikheter gjorde oss starkare, och kärleken var alltid starkast. Jag älskar att vi vågade, jag älskar oss och jag älskar vår kärlekshistoria.", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Kanske är det en av anledningarna till att det hållit ihop i 27 år – och "still going strong"!

Foto: TT

Annons