Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Peg Parneviks hjärtesorg efter förhållandet med Filip Lamprecht: "Vad som kunde ha blivit"

Peg Parneviks hjärtesorg efter förhållandet med Filip Lamprecht: "Vad som kunde ha blivit"

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i flera år innan kärlekssagan tog slut. Nu berättar Peg om sorgen efter uppbrottet.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Efter vårens spekulationer kring Peg Parnevik och Filip Lamprecht bekräftade ex-paret till slut att de gått skilda vägar. Och tidigare i somras gick Peg ut med nyheten att hon funnit kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Niklasson.

Trots att singellivet inte varade länge för Peg berättar hon nu om tiden innan hon träffade sin nuvarande pojkvän.

– Jag flängde runt väldigt mycket och fick mitt hjärta krossat ett antal gånger och sen klädde jag på mig mina cowboy-boots och satte mig på hästen igen, säger hon i Podcasten "Pillowtalk" som hon har med systern Penny Parnevik.

Peg Parneviks uppbrott med Filip Lamprecht

Sedan uppbrottet med Filip har Peg varit öppen med sina känslor kring ex-pojkvännen och det tidigare förhållandet. Bland annat var det Let's Dance och Filips relation med danspartnern Linn Hegdal som gjorde att bägaren rann över för Peg. Men den verkliga anledningen till varför det faktiskt tog slut är fortfarande okänd.

LÄS MER: Tydliga markeringen från Parneviks – Filip Lamprecht är inte längre en del av familjen

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Peg Parnevik om sorgen efter Filip Lamprecht: "Saknad och svek"

Enligt Expressen hade Peg nyligen en frågestund på sin Instagram, där hon öppenhjärtligt ska ha berättat om sorgen över exet.

”Det vi kan göra är att växa och utvecklas. Jag tror verkligen att jag har vuxit ifrån den personen jag var. Men det kommer alltid att vara kärlek där och sorg över vad som kunde ha blivit och hur allt hanterades”, skriver hon och fortsätter:

”Jag tror faktiskt aldrig att jag kommer att komma över känslan av saknad och svek. Men jag är glad och tillfreds som det är i dag. Mitt enda tips jag kan ge är att du ska fokusera på dig själv och fråga dig om detta gör dig genuint lycklig. Är detta verkligen vad jag vill ha och vad jag förtjänar? Var ärlig, du är skyldig dig själv det.”

Foto: TT

LÄS MER: Stora missen efter Pernilla Wahlgrens bild: "Det där är inte din pojkvän"

LÄS MER: Sanningen om Amadeus Sögaard ute – Carola känslosam

LÄS MER: Mette-Marits nya besked om sjukdomen – starka orden i nya intervjun