Stora missen efter Pernilla Wahlgrens bild: "Det där är inte din pojkvän"

Stora missen efter Pernilla Wahlgrens bild: "Det där är inte din pojkvän"

Pernilla Wahlgrens inlägg skapar förvirring bland följarna – vem är det på bilden egentligen? "Jag blev grundlurad", skriver kungavännen Bathina Philipson.

Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt fel
Slå på ljud

Artisten Benjamin Ingrosso har tagit svenska folket med storm de senaste åren, och under tisdagskvällen fick han äran att fylla publikens musikhjärtan med sina låtar, i en hel timme, för första gången sedan 2019.

"Allsångscenen är din" blev en storsuccé, och självklart var hela Wahlgren-klanen på plats för att njuta av Benjamins melodi.

Även Pernilla Wahlgrens numera "plus one" – Christian Bauer, var en av alla i publikhavet. Men nu är det många som blir förvirrade... vem är vem egentligen?

Likheten mellan Wahlgrens och Bauer

Pernilla är flitig med att uppdatera om sitt liv på Instagram. Bland annat lägger hon ofta upp bilder på sin familj och stora kärlek.

På midsommar i år publicerade hon bilder på sin pojkvän, pappa och sina bröder, och redan då var förvirringen framme hos följarna.

"Vad din nya Chrille-kille påminner om din pappa och dina bröder! De säger ju att ens partner är lik en av ens förälder, men det här är ju galet! Han skulle ju lika gärna kunna vara en Wahlgren.", skrev en person då.

Niclas Wahlgren eller Christian Bauer?

Nu görs samma upptäckt igen. Denna gång är det Bathina Philipson, kungavän och Let's Dance-profil, som påpekar den slående likheten.

I kommentarsfältet till en bild på Pernilla och Niclas Wahlgren som är tagen innan Allsång-showen, skriver Bathina att hon trodde att Niclas var Pernillas pojkvän.

"Jag har förklätt mig till Christian Bauer ikväll", svarar Niclas skämtsamt varpå Bathina skriver:

"Jag blev grundlurad"

Och kungavännen delar åsikten med betydligt fler av följarna som fortsätter kommentarerna på samma spår.

"Haha jag trodde samma när jag såg dem i publiken på allsången", skriver en annan.

Foto: Instagram / PernillaWahlgren, TT

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens märkliga upptäckt om Christian Bauer: "Det här är ju galet!"

LÄS MER: Avslöjad efter Lotta på Liseberg! Sonen är en kopia av ABBA-Benny

LÄS MER: Tydliga markeringen från Parneviks – Filip Lamprecht är inte längre en del av familjen