Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Almenäs i svår hästolycka – förd akut till sjukhus

05 nov, 2022, 18:00 
Indra Nordemar

Jessica Almenäs har varit med om en olycka med en häst och fått föras akut till sjukhus.

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Jessica Almenäs är en av landets främsta programledare, framför allt inom sport. Intresset har följt henne ända sedan barnsben då hon själv utövat flera sporter, något som hon aktivt håller i gång med än i dag.

Men den senaste tiden har hon dragits med skador. Och på fredagen var olyckan framme igen. Kvällen slutade på akuten – med en skada som visade sig vara värre än hon först trott.

Jessica Almenäs akut till sjukhus – flög av häst

För nästan exakt ett år sedan hamnade Jessica på akuten med en knäskada som tog månader att rehabilitera, och nu är hon där igen, men denna gång gäller det nyckelbenet.

”Här kommen en rapport från 6 timmar på akuten.”, skrev hon i går kväll på Instagram till en bild från sjukhuset.

Annons

Tidigare under dagen hade hon varit och ridit, och när hon skulle hoppa med hästen över ett hinder stannade den tvärt och Jessica flög med huvudet först, vilket går att se på en video som hon delat.

”Hade liksom glömt att det kan vara farligt att rida, man KAN faktiskt trilla av”, fortsatte hon.

"Kämpar på"

Hon trodde att axeln var ur led och fick därför åka med ambulans till sjukhus, men efter undersökning visade det sig att nyckelbenet släppt helt från axelleden.

Nu lindrar hon smärta med mediciner men har äntligen fått åka hem. Troligtvis blir det rehabilitering ett bra tag fram över.

”Men, hur deppigt det än känns nu så hade det ju kunnat gå mycket mycket värre. Jag får kämpa på helt enkelt. Man är väl ingen quitter!”, avslutade hon Instagram-inlägget.

Foto: TT

Annons