Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Anderssons fruktansvärda upplevelse – rånad på öppen gata: "Jätteskärrad"

25 sep, 2023, 11:00 
AvGabriella Hall
Sångerskan Jessica Andersson.

Nu talar hon ut om händelsen.

Annons

Schlagersångerskan Jessica Andersson är en av kändisarna som gett sig ut på öppet hav för att korsa Atlanten. Efter 21 dagars inspelning till havs anlände besättningen till Rio De Janeiro i torsdags förra veckan.

Med på Kanal 5:s kändisseglats var bland andra Anders Öfvergård, Malin Gramer och Tobias ”Tobbe trollkarl” Blom.

Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

Utmaningarna sångerskan mötte är många och äventyret kommer sändas i vårens säsong av "Över Atlanten". Men bara en dag efter landstigningen utsattes hon för ännu en utmanande upplevelse.

I den brasilianska staden överraskades Andersson av vänner och familj. Som en tidig födelsedagspresent skulle de stanna i staden några dagar. När hon skulle träffa några av vännerna förvandlades festligheterna till fasa under fredagen.

Annons

Jessica Andersson berättar om rånet i Rio De Janeiro: "Fick panikångest"

Sångerskan stod utanför sitt hotell och skulle precis beställa en Uber när två killar kom bakifrån och tog mobilen ur händerna på henne.

- Jag blev jättechockad och jätteskärrad och fick panikångest när det hände. Men sen börjar man tänka på vad som kunde ha hänt. Det är ju en telefon ändå. Man är glad att man har livet i behåll, att man inte blev skadad, säger Jessica Andersson till lokaltidningen Ttela.

Efter den chockartade upplevelsens tog Andersson tag i det praktiska och natten spenderades med att spärra kort och mobilabonnemang. Dagen därpå mådde hon fortfarande dåligt.

- Det var jävligt traumatiskt. De kunde haft kniv, pistol eller vad som helst liksom. Jag var väldigt skärrad igår kväll, men idag känns det lite bättre, säger hon till tidningen.

Foto: TT / skärmavbild Instagram

Annons