Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Wahlgrens problem i relationen med Magnus Norman: "Gjorde mig lite rädd"

15 jun, 2023, 15:00 
Minna Sarpaneva
Jessica Wahlgren och Magnus Norman
Jessica Wahlgren Norman och Magnus Norman pratar om sitt förhållande i Jessicas podd..

Nu öppnar paret upp sig om problemen.

Annons

Sedan 2021 har Jessica Wahlgren Norman, 48, och Hanna Hedlund, 48, delat med sig av sina tankar kring livet i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Men i veckans avsnitt får Jessica klara sig utan Hanna. Istället hoppar Jessicas man, Magnus Norman, 47, in som gäst i podden och paret öppnar upp sig om sin relation.

Jessica Wahlgren och Magnus Normans kändistäta bröllop

Jessica Wahlgren och Magnus Norman vägar korsades för första gången 2020 och det slog onekligen gnistor! Paret förlovade sig så småningom och förra sommaren ringde bröllopsklockorna.

Paret förklarade sin kärlek för varandra i Väddö kyrka norr om Norrtälje i en vigsel som minst sagt kan beskrivas som kändistät.

Nära vännen och tidigare svägerskan Pernilla Wahlgren, poddkollegan Hanna Hedlund och Charlotte Perrelli var några av gästerna. Även Lena Philipsson och Carina Bergfeldt fanns bland dem som firade det lyckliga paret.

Ärliga orden om relationen

Jessica Wahlgren Norman har tidigare varit öppen med att hon lider av PMDS, och det är just detta som är på tapeten när Magnus Norman gästar Jessicas podd.

Annons

Bland annat beskriver Jessica att det ibland känns som att det brinner i huvudet på henne och att hon kan ha humörsvängningar.

– I början när vi träffades sa du att det kändes som jag överdriver mina mood-swings liksom, alltså "hur illa kan det vara?" typ. Så kom mitt första och det var kanske 10 % av mitt värsta och du säger "wow okej nu fattar jag". Det gjorde mig lite rädd för det där var ju ingenting, säger Jessica i podden.

Jessica Wahlgren och Magnus Norman
Jessica Wahlgren och Magnus Norman på sin bröllopsdag.

Även Magnus uttrycker att han, tidigt i förhållandet, haft sina farhågor om att bli lämnad av Jessica när hon mår som sämst, men att dessa inte finns idag. Paret har jobbat mycket med kommunikation och hyllar varandra för att de idag har rätt verktyg för att hantera saker när det blir svårt och att de är noga med att finnas för varandra.

– När du har PMS så innebär inte det att du kommer lämna mig jag känner att jag står trygg i vår kärlek, säger Magnus.

Annons