Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Wahlgrens och makens beslut – bara ett år efter bröllopet: "Vet ingenting"

15 maj, 2023, 15:00 
AvFelicia Plåt
Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren Norman och Magnus Norman har en lång sommar att se fram emot. Foto: TT

Jessica Wahlgren Norman och maken firar 1 år som gifta i sommar.

Annons

2020 träffades makeup-artisten Jessica Wahlgren och det före detta tennisproffset Magnus Norman. Två år senare förklarade paret sin kärlek för varandra inför familj och vänner på deras bröllop i Väddö Kyrka norr om Norrtälje.

Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisenBrand logo
Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisen

Storslaget bröllop med helikopter-entré

Och bröllopet var riktigt kändistätt. På gästlistan kunde vi se bland annat Kristin Caspersen, Carina Bergfeldt och bästa kompisen Pernilla Wahlgren som även var brudtärna. Även Lena Philipsson och Charlotte Perreli var där och bjöd på show under festen. Som även brudparet ankom till i helikopter.

Annons
Jessica Wahlgren Norman och Magnus Norman
Jessica och Magnus har varit gifta i 1 år.

Nu har det gått ett år sedan det storslagna bröllopet och paret ska snart fira ett år som gifta. I en intervju med Hänt berättar Jessica om hur hon ser fram emot en lång sommar med många aktiviteter med familjen. Och hon avslöjar planera på hur de ska fira sin 1-årsdag som äkta makar.

– Vi har en ganska busy sommar. Det är tennis i Båstad, det är 1-årig bröllopsdags-resa som är en överraskning. Sedan är det barnen till Marbella och ja du vet, det är väldigt mycket kul, säger hon till Hänt.

Annons

Hemliga resan

Resan som maken Magnus har planerat som en överraskning ser Jessica väldigt mycket fram emot. Och trots att det ska vara en överraskning så vet Jessica precis vart äventyret bär av mot. Ett land som hon tidigare har besökt. Men mer än så vet hon inte.

– Italien, det var dit vi åkte på vår bröllopsresa. Så nu när det är 1-årig bröllopsdag så har Magnus planerat en resa och jag vet ingenting! Jag bara längtar, säger hon i intervjun med Hänt.

Annons