Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Lindorff i tårar efter sjukdomsbeskedet: ”Helt overkligt”

15 maj, 2023, 11:00 
AvFelicia Plåt
Linda Lindorff
Linda Lindorff har programlett Bonde söker fru i 14 säsonger. Foto: TT

Linda Lindorff öppnar upp om tuffa kampen under flygresan.

Annons

Linda Lindorff är en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon har länge synt till i TV-rutan och senast ledde hon programmet "Min mamma, din pappa" där barn har fått hjälpa sina föräldrar ut i dejting-livet.

3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fruBrand logo
3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fru

Linda är känd för att hjälpa folk med kärleken, och har bland annat hjälpt bönder runt om i Sverige och även världen att hitta den stora kärleken i hela 14 säsonger av "Bonde söker fru".

På hennes blogg bekräftar hon nu att en ny säsong av "Bonde söker fru - jorden runt" är på gång. Men hon berättar att inspelningen inte bara bjöd på glada miner och kärlek, utan programledaren berättar att hon även fick genomlida stor smärta under resan.

Linda Lindorff
Linda Lindorff bekräftar att en ny säsong av "Bonde söker fru - jorden runt" är på gång.

Mardrömsresan

Det hela handlade om en öroninflammation som Linda fått innan flygresan mot inspelningen.

Annons

– Ni som nån gång har öroninflammation eller andra problem med öronen vet hur vansinnigt ont det kan göra. Nu har det hänt mig, skriver hon på sin blogg.

Hon berättar att hon sökte upp vård och fick en remiss till öronläkaren. På plats konstaterade de att örat var "rejält infekterat", så pass att trumhinnan inte ens syntes.

– Hur som helst fick jag medicin utskriven och jag kunde börja behandlingen redan samma dag och trodde då att det kanske skulle räcka för att dagen efter kunna sätta mig på ett flyg till Frankrike…, fortsätter hon i blogginlägget.

"Tårarna bara rann"

Tyvärr blev det inte riktigt som Linda hade tänkt sig utan det blev en resa som Linda sent skulle glömma. Hon skriver att smärtan var så enorm att tårarna bara rann under hela flygresan.

– Det kan ha varit den absolut värsta flighten i mitt liv. Det gjorde så ont att tårarna bara rann. Helt overkligt, skriver hon.

Hon grät så mycket att personalen fick komma till undsättning.

– När vi gick in för landning så såg flygvärdinnan mig och hur jag höll för öronen och ja… mina tårar och hon kom fram med näsdroppar och två pappersmuggar med servetter i botten som var fuktade med hett vatten som hon sa åt mig att hålla över öronen.

Efter mardrömsresan mår Linda ändå helt okej, däremot känner hon sig halvt döv på ena örat.

Annons