Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jill Johnson om smärtan i kärleksrelationen – stora oron

14 apr, 2022, 18:00 

Nu berättar Jill Johnson om den stora oron som kommit med kärleken.

Annons
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken MattiasBrand logo
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias

Jill Johnson är hela Sveriges countrystjärna, och en omtyckt profil. Förutom musikkarriären är Jill sedan 2013 en framgångsrik programledare i det egna programmet Jills veranda.

Hon ryggar inte heller från att vara privat och personlig, och nu berättar Jill om kärleken som finns i hennes liv, på både gott och ont.

Svår skilsmässa

Kärlek kan vara underbart, men också alldeles hemskt, något som Jill upplevt. På 90-talet träffade hon och inledde en relation musikern Håkan Werner, och det blev en sagolik förälskelse.

Jill själv har beskrivit Håkan som sin stora kärlek, och paret var tillsammans länge. Men 2016 vände plötsligt lyckan, och året därpå skiljde sig Jill och Håkan.

– Det blev min allra första sorg som jag upplevde som väldigt bottenlös, har Jill tidigare sagt i "Så mycket bättre" om uppbrottet.

Men efter regn kommer solsken, och medan Jill sörjde den tuffa skilsmässan skulle en annan man göra entré i hennes liv. Nämligen Mattias Elg.

Annons

"Gör väldigt ont"

Mattias Elg och Jill började sin kontakt lite smått via mejl, och det skulle visa sig slå gnistor mellan psykologen Mattias och countrystjärnan.

– Jag hade börjat komma upp lite ur den värsta ledsenheten och började blicka lite över horisonten. Och då blickade jag ner i min telefon där det fanns ett några månader gammalt meddelande som gjorde mig nyfiken, har hon sagt till Carina Bergfeldt.

Jill svarade på mejlet, men skrev att hon ligger lågt i livet och skulle höras lite längre fram. Sagt och gjort, tre veckor senare hörde Mattias av sig igen och relationen flyttade från internet till verkligheten.

Idag är Jill och Mattias i en lycklig relation, men paret avvaktar med att flytta ihop. Istället pendlar hon mellan sina två boenden i Stockholm och Borås, och Mattias hem i Örebro.

Men Jill svävar inte bara på rosa moln, och berättar i en intervju för Femina om de faktiska tankarna om kärleken.

Annons

– Man vill ju vara en positiv person som säger att det bara känns kittlande och ljuvligt men jag tycker att det gör väldigt ont. Ju mer kärlek man känner, desto mer rädd är man att förlora den. Love hurts.

Foto: TT

Annons