Jill Johnson visar själv upp nya kärleken för första gången!

Jill Johnson visar själv upp nya kärleken för första gången!

Har du koll på tronföljden?
Slå på ljud

De fick 17 års äktenskap äktenskap tillsammans, men sen tog förhållandet mellan den folkkära artisten Jill Johnson och hennes Håkan Werner slut.

I sitt sommarprat berättade sångerskan, artisten och programledaren för "Jills veranda" om känslorna efter skilsmässan.

– I dag känner jag en styrka över att vara sårbar. Och jag gör allt för att inte bli stark igen. Nu när jag har landat i en ny kärlekens famn, så inser jag att sorgen inte bara kom i förlusten av kärnfamiljen, utan mest att jag förlorade mig själv

Jill Johnson berättade även att hon fått en djupare förståelse för sig själv sedan hon började gå hos en terapeut:

– För ungefär tolv år sedan så kände jag att det var dags att testa det där med psykoterapi. För mig har det inneburit en fantastisk utbildning i vuxenlivet. Jag har lärt mig så mycket om mig själv – och mina förhållningssätt. Så här i efterhand önskar jag att jag fått de verktygen redan i ung ålder.

Nu visar Jill för första gången upp en bild på sig och sin nya kärlek i ett inlägg på hennes Facebooksida, psykologen Matias Elg, som hon har en relation med sedan en tid tillbaka.

”Vaccinpass, en liten resegitarr och en resvan man, det är allt man behöver för att 23.oo i torsdags bestämma sej för en kortare solsemester med avresa dagen efter! Jag har aldrig varit i Kroatien och är glatt överraskad!” skriver Jill Johnson på Facebook.

De båda ser ut att ha en underbar resa tillsammans!

LÄS MER: Miljonstriden i familjen Wahlgren-Ingrosso – okända syskonet

LÄS MER: Ebba Buschs kaos efter skilsmässan – riskerar förlora allt

LÄS MER: Sanningen bakom drottningbråket – kärleken stal 60 miljoner