Jill Johnsons glädjenyheter – med kärleken Mattias

17 jun, 2021, 15:00 
https://image.svenskdam.se/13226647_10153503175236691_5185609901459437238_n.jpg.jpg?imageId=6152543&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Ellen Myrgård Lindén
Jill Johnson med kärleken Mattias Elg

Jill Johnson och hennes kärlek, Mattias Elg, har tagit ett gemensamt steg i livet och ett beslut som kommer att förändra deras vardag.
”Det har varit så värdefullt att få göra detta tillsammans”, skriver sångerskan på Instagram.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Jill Johnson, 48, har många strängar på sin lyra. Hon är en uppskattad sångerska som har turnerat land och rike lund med låtar som många i Sverige kan sjunga med i. Dessutom har hon haft ett eget program i SVT under namnet Jills veranda, där hon träffade olika kända svenskar i Nashville och bjöd in dem i musikgenren countrys magiska värld.

Jill Johnson om framtidsplanerna med kärleken Mattias Elg

Recept.se Nyhetsbrev

Men det är inte bara på jobbfronten som Jill har blomstrat de senaste åren. Hon har även en man som får hennes hjärta att klappa lite extra. Och det är inte bara kärleksrelationen som gör Jill och Mattias Elg till ett så välfungerande par. De har även ett gemensamt intresse. Under det senaste året har de nämligen gått tillbaka till skolbänken och är nu färdigutbildade sommerliers.

– Vi trivs väldigt bra ihop, och just nu pluggar jag till sommelier tillsammans med Mattias. Vi är ändå ganska tidigt i relationen, så det är kul för oss att ha det här gemensamma intresset. Att lära oss saker ihop. Utan honom tror jag inte att jag klarat av att plugga på det här sättet. Han är universitetsutbildad och bra på att plocka fram det viktiga i studiematerialet. Jag är mer kreativ i mitt pluggande, ritar kartor … sen är det kul att kunna blindprova varandra på viner och testa nytt till våra middagar, berättade Jill Johnson för Amelia nyligen.

Annons

Nu kan paret pusta ut och Jill passar på att tacka alla för kärlek och stöd på vägen.

”Efter ett års studier har vi precis fått beskedet att vi klarat av vår sommelierexamen! Jag är så lättad och så väldigt glad!”, skriver Jill Johnson på Instagram.

”Det har varit så värdefullt att få göra detta tillsammans”, skriver Jill på Instagram.

Foto: TT

Annons