Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jill Johnsons romantiska lyxresa med kärleken

06 aug, 2022, 14:41 
AvMinna Sarpaneva

Så romantiskt!

Annons
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken MattiasBrand logo
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias

Jill Johnson, 49, har minst sagt tagit svenska folket med storm. Sveriges obestridliga countrydrottning fick sitt stora genombrott år 1998 när hon vann Melodifestivalen med låten Kärleken är.

Sedan dess har framgångarna bara fortsatt, utöver att hon fortsätter att skapa fantastisk musik så har hon även ett tv-program och sitt eget vin. Till råga på det står kärleken med partnern, Mattias Elg, 47, i full blom.

Jill Johnsons lyxiga investeringar

Jill äger tre bolag. Bortsett från pandemiåret 2020, som var skakigt för oss alla, har alla tre bolagen imponerande bokslut, rapporterar Expressen.

I två av företagen står det även en firmabil registrerad. En Fiat från 2016 samt ett riktigt vrålåk – en Cadillac Escalade. En lyxig amerikansk SUV från 2017.

Annons

Artisten äger även ett flertal fastigheter. Däribland en lägenhet värd 1,7 miljoner och en industrifastighet i Borås. Hon har även ett hus i hemorten Ängelholm med ett taxeringsvärde på 3 723 000 kronor.

Lyxiga kärleksresorna

År 2017 skiljde Jill och exmaken Håkan Werner sig efter 18 års äktenskap. Året därpå träffade sångerskannuvarande pojkvännen, Mattias Elg.

Sedan de träffades har paret gjort ett flertal romantiska resor tillsammans. Förra sommaren åkte hyrde paret ett lyxhus med swimmingpool i Kroatien.

I mars i år flög paret till New York. I ett Instagraminlägg avslöjade Jill att det var pojkvännen som planerat kärleksresan som kantades av romantiska promenader i Central Park.

Knappt två månader senare var paret återigen på resande fot. Den här gången avnjöt de champagne i solnedgången i den lilla pittoreska byn Positano i Italien.

Förlovade sig på resan

Jill delade med sig av flera bilder från parets resa till den italienska Amalfikusten, men ett inlägg var lite extra speciellt.

Annons

På en av bilderna glimmade nämligen en ring på Jills finger och det visade sig att paret förlovat sig under resan.

"Vi har hållit det hemligt ett tag, men nu vill vi dela med er alla att jag sa ja till hans romantiska frieri," skrev artisten och fortsatte:

"Med Amalfikusten som bakgrund, i vackra Positano Italien, gick han ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Vänner och kära över hela världen, det finns ett bröllop att se framemot! Mattias, jag älskar dig."

Så romantiskt! Vi önskar Jill och Mattias all lycka.

Foto: TT, Instagram/jilljohnsonmusic

Annons