Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Jill Johnsons besked med kärleken – efter sex år ihop

22 jun, 2024, 10:00 
Mattias Elg och Jill Johnson
Sex år har gått sedan Jill Johnson första gången visade upp relationen med sin nya kärlek, Mattias. Och nu kommer hon med ett besked om relationen.
Annons
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken MattiasBrand logo
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias

Jill Johnson, 51, har varit i rampljuset i över 25 år vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden av livet.

Ja, i sin karriär har Jill skördat framgång efter framgång. Och även privat har det hänt mycket, där hon gift sig, fått barn, skilt sig och träffat kärleken på nytt.

Den "nya" mannen i Jills liv - som hon varit tillsammans med i sex år nu - heter Mattias Elg, 49, och är psykolog. Och nu kommer Jill med ett besked kring kärleken.

Jill Johnsons ord om kärleken

2018 dök Mattias upp vid Jills sida under Polarpriset och med det var relationen offentlig.

Detta kom ett år efter artistens skilsmässa från Håkan Werner och Jill har pratat öppet om hur uppbrottet var tufft, men också om hur underbart det är att bli kär på nytt:

Annons

− En helt ny människa kom in i mitt liv och såg på mig på ett helt nytt sätt. Det är så lätt att man trampar in sig på de enklaste vägarna, men helt plötsligt fick jag följa nya stigar och tittas på genom en annan lupp och från en annan persons erfarenhet, har hon sagt till Hemmets journal.

Sommaren 2022 tog Jill och Mattias nästa stora steg – de förlovade sig. Men något bröllop har ännu inte blivit av.

Nej, i radioprogrammet P4-extragästen har Jill förklarat att den ursprungliga planen var att bröllopet skulle äga rum i år, men att de bestämt sig för att avvakta.

Anledningen är bland annat att hon precis haft en "brakfest" i samband med sin 50-årsdag och att hon och Mattias vill kunna ha en lika stor fest när det är dags att säga "ja".

Annons

Jill Johnsons besked om kärleken

Nu kan Jill bekräfta för Svensk Damtidning att planen kvarstår – det blir inget bröllop i år, vilket hon berättar på Allsång på Skansen-pressträffen.

Hon kommer även med ett rörande besked:

– Vi ska gifta oss, jag är förlovad, och jättekär.

Mattias Elg och Jill Johnson ler mot kameran
Jill Johnson är så lycklig med sin Mattias Elg! Foto:Johan Jeppsson/TT

Jill Johnson kommer stå på Sollidenscenen på Skansen och sjunga den 9:e juni och hon ser mer än i fram emot kvällen:

– Jag tycker inte riktigt att det sommar utan allsång. Det är roligt att vara här på scenen i stället för på framför tv:n. Men jag ser nog fram emot mest att möta publiken Jag tycker att det är en väldigt hängiven publik som köar i många timmar för att få vara här, och det tycker jag är fantastiskt att få ta del av.

Foto: TT

Annons