Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jimmy Guos avslöjande ord om relationen med Helena Ekman

22 apr, 2022, 12:00 
Jacob Johannesson
Helena Ekman och

Sveriges mästerkock är över för den här gången. Nu avslöjar succémannen Jimmy Guo sin relation till Helena Ekman.

Annons
Helenas panik i ”Sveriges Mästerkock” – det sista hon villBrand logo
Helenas panik i ”Sveriges Mästerkock” – det sista hon vill

Sveriges mästerkock 2022 blev en stor succé. Adam Thulin tog hem segern efter att ha besegrat Jimmy Guo i finalen.

– Det var ju helt fantastiskt. Det är sånt där man bara ser på tv – och sen att det händer mig är helt otroligt. Jag känner mig väldigt tacksam och ödmjuk, sa han efter den dramatiska finalen.

Under programmet kom de båda finalisterna nära varandra.

– Jag kunde inte ha stått med en bättre person i finalen. Vi har kommit varandra väldigt nära, vi är väldigt bra kompisar, och vi sa det innan finalen att ”hur det än går så har vi båda gjort en extremt bra insats. Vi ska båda vara stolta".

Jimmy Guos avslöjande ord om relation till Helena Ekman

Men trots förlusten i finalen har Jimmy Gou inte deppat ihop. Under fredagens Nyhetsmorgon avslöjade kocken att han börjat jobba på en kokbok. Trea i tävlingen blev Helena Ekman, som var nöjd trots en missad final. Under tävlingens gång har deltagaren fått ta emot hat på sociala medier på grund av sitt utseende.

Annons

– Jag tycker ni ska vara stolta över hur ni ser ut, för jag är stolt över hur jag ser ut. Mästerkocken, det är en tävling om mat, inte utseende. Over and out, sa hon i en video hon laddade upp på Tiktok.

Tv-personligheten får ny stöd av Jimmy Gou.

– Det har varit ganska mycket elaka saker som jag inte tycker att hon rår för riktigt och det tycker jag är elakt av publiken. För hon är jättesnäll, säger han till Hänt.

Samtidigt berättar Gou att han fortfarande har kontakt med många deltagare efter programmet, medan kontakten med Helena Ekman inte är så intensiv.

– Jo, men vi hörs i gruppchatter och sånt. Men inte så mycket att vi har en personlig relation, säger han och fortsätter

– Det du ser är det du får. Helena på tv är verkligen Helena i verkligheten. Hon spelar inte upp det framför kameran utan hon är den hon är, hon är otroligt högljudd.

Foto: TV4.

Annons