Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jobbiga bilderna för Helena – väcker stora frågetecken inför rysaren

25 mar, 2022, 17:00 
Jacob Johannesson
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic.

Bilder på Zlatan Ibrahimovic skapar stora frågetecken inför avgörandet mot Tjeckien.

Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Sverige är en seger från att avancera till VM-slutspelet i Qatar som avgörs under hösten efter att landslaget besegrat Tjeckien på torsdagen. Robin Quaison gjorde matchens enda mål under förlängningen och stora glädjescener utbröt på Friends Arena i Solna. Segern betyder att Sverige kommer att spela en avgörande match på tisdag mot Polen. Vid vinst är laget klart för VM i Qatar.

Zlatan Ibrahimovic var avstängd efter att ha åkt på ett gult kort under matchen mot Spanien i höstas. Men den svenske ikonen jublade glatt tillsammans med sina lagkamrater när segern var klar.

Inför matchen berättade Milan-anfallaren om hur han bidrar till laget utan att vara på planen.

Jobbiga bilderna för Helena Seger

- Det är ett stort ansvar med tanke på erfarenheten jag har, min ålder och det jag har gått igenom. För mig handlar det bara om att ge tillbaka och att ge till andra. Det finns inget ego, sa Ibrahimovic enligt Fotbollskanalen.

Annons

Men efter segermatchen kablades oroväckande bilder ut på Zlatan Ibrahimovic. När laget tackade publiken tog anfallaren tag i Janne Andersson med en munter och allvarlig min – mitt i glädjeyran. Betyder detta att ikonen inte känner sig redo för spel på tisdag? Det skulle i så fall vara ett tufft besked för Zlatans sambo Helena Seger som garanterat kommer sitta bänkad och följa rysaren.

En sammanbiten Zlatan Ibrahimovic, trots segern.

Efter matchen uttalade sig förbundskaptenen Janne Andersson om Ibrahimovics status och möjlighet till spel på tisdag.

– Vi får se. Med bakgrunden han har så är han ingen startspelare, ingen spelare som gör 90 minuter. Däremot kan han komma in och bidra, sa Andersson efter gårdagens match.

Därmed finns det fortsatt hopp kring stjärnan, trots det mystiska snacket med Janne Andersson efter matchen.

Foto: TT.

Annons