Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johanna Lind Bagges vägran inför Let's Dance: "Aldrig i livet – borde vara förbjudet"

09 mar, 2023, 17:30 
Johanna Lind Bagge tappar tålamodet inför premiären av Let's Dance.
Annons

Vi kommer att få se mycket av tv-profilen Johanna Lind Bagge i vår. Hon ska snart släppas lös på dansgolvet och försöka bemästra salsa, rumba, tango och cha-cha-cha i TV4:s långkörare Let's Dance.

– Det var en självklarhet på det sättet eftersom jag älskar dans även om jag inte kan dansa och jag älskar musik, och att få förmånen att lära sig att dansa av de här enormt duktiga dansarna och lära sig det under kort tid, det är något som är helt fantastisk. Så det vill man inte tacka nej till, säger hon.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Johanna Lind Bagge ryter ifrån: "Borde vara förbjudet"

Johanna är precis som sin make Anders Bagge en stor djurvän. Därför blev hon sårad när hon bemöttes med en fördom av flera följare på sitt Instagram-konto.

Annons

Det började med att Johanna la upp en bild på sig själv, iförd vinterjacka. För ingen kan väl ha missat att landet blivit utsatt för en massiv snöoffensiv de senaste dagarna?

"Fram med vinterkläderna igen som man just plockade bort. Vi vill ha vår, knoppar som brister, fåglar som kvittrar och ljuset! Inte mera snö och om ni är ute och kör så kör försiktigt snälla", skriver Johanna.

Så kom ifrågasättandet i kommentarsfältet.

"Hoppas att det inte är äkta päls på kragen?", skriver en användare.

"Använder du päls?!", skriver en annan.

Då kände sig Johanna manad att redigera sitt ursprungsinlägg. Hon la till flera förklarande rader, för att undvika missförstånd.

"Ni vet hur jag värnar om djuren men förekommer svar här om någon ens skulle tänka tanken att jag skulle ha pälskrage?! Jag säger bara, aldrig i livet… fuskpäls självklart och tycker att päls borde vara förbjudet att bära så ni vet. Kramar Johanna", skriver hon.

"Vi ska vara djurens vänner"

Så sent som i december demonstrerade Johanna sitt engagemang i djurrättsfrågor, när de tre schimpanserna blev skjutna i Furuvik djurpark.

”Älskade djurvänner , vi delar detta tillsammans och vi finner inga ord för det som hänt chimpanserna… och vår sorg går ut till dessa vackra, kärleksfulla och intelligenta djur,” skrev Johanna i ett inlägg.

”Vi ska vara djurens vänner och vi ska vara ett med djuren, vara deras vänner och inte deras fiender”.

Annons