Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Känd svensk idrottare betalade 350 000 kronor för extra timme på klubben: "Aldrig hänt tidigare"

29 jul, 2023, 19:50 
Vendela Lönnqvist
Inte illa pinkat!
Inte illa pinkat!

Smakar det, så kostar det...

Annons
Johan T Lindwall tävlar mot prins Daniel: ”Får se upp!”Brand logo
Johan T Lindwall tävlar mot prins Daniel: ”Får se upp!”

Är det fest så är det fest – och om stämningen är på topp så är det ju tråkigt om det abrupt tar slut.

Betalade för att hålla klubben öppen

Det tyckte iallafall den forna alpina skidåkaren, entreprenören och influencern Jon Olsson, 40, som enligt flera källor till Expressen ska ha betalat strandklubben Kallis i Visby en svindlande summa för att de skulle ha öppet en timme extra.

Här spelar prins Daniel Victoriagolfen – med Peter Jihde!Brand logo
Här spelar prins Daniel Victoriagolfen – med Peter Jihde!

Strandklubben Kallis populär på Gotland

Stockholmsveckan i tätorten Visby på Gotland är i full rulle. Under fredagen vankades fest med tema "white party" på Kallis – en attraktiv strandklubb som lockar tusentals festsugna varje sommar.

Dagsfesten stänger normalt sett redan vid klockan 18.00, men när klockan närmade sig stängning var festen fortsatt på topp.

Annons

350 000 kronor för en timme extra öppet

Då ska Jon Olsson, enligt källor, ryckt in med 350 000 kronor för att klubben skulle hålla öppet till klockan 19.00 – till mångas stora glädje.

– Vi som var sena från flyget var tacksamma för den extra timmen vi förlorade innan. Vi var definitivt inte färdiga klockan 18. Stämningen var fortfarande på topp så en timme extra var ju lyx, säger festdeltagaren Victoria Wiklund, 35, till Expressen.

Victoria vittnar om att pengarna som gick åt att hålla Kallis öppet en extra timme blivit en stor snackis i Visby – även under lördagen.

"Aldrig hänt tidigare"

Kristian Acar är nöjeschef och kreativ chef för Mister French Gruppen, som äger bland annat Kallis. Till Expressen medger han att en person köpte den extra timmen, men vill inte avslöja vem det handlar om:

– En person köpte den, det var en plötslig idé. Han ville bjuda gästerna på en extra timme, det har aldrig hänt tidigare, säger han och bekräftar att Jon Olsson var på plats.

Annons