Kändismannen avböjde speciella stunden med kungen - ångrar idag

Kändismannen avböjde speciella stunden med kungen - ångrar idag

Oj, vad hände där?

Här stoppas komikern efter fräcka kuppen mot kungaparet
1:00

Efter reklamen: Här stoppas komikern efter fräcka kuppen mot kungaparet

(1:00)

Slå på ljud

Tilde de Paula tog ännu en gång i sommar emot gästerna på Junibackens terass på Djurgården. Denna gång var det dags för Anders Jansson, Anders Holmberg och Efva Attling var på plats för att slå sig ner i intervjusoffan.

Den speciella pratstunden med kungen

Journalisten Anders Holmberg berättar om det speciella kungliga mötet, nästan enbart mellan Anders och kungen. Han säger att det inte hör till vanligheterna att han besöker slottet.

– Jag var på en middag på slottet. Vi hamnade i kafferummet efter att ha ätit middag på slottet. Det visade sig att det inte var några fler där än en person och hans majestät. Jag var lite nervös och tyckte det var läskigt men då vinkade de dit mig, så då gick jag dit, säger journalisten.

Infekterade bråken som skakar kungahusen – sexskandalen som förstörde allt!

Avböjde förslaget

Journalisten berättar att det kom fram ett erbjudande att röka cigarr under samtalet med kungen och att han då avböjde cigarren, pågrund av sina tidigare obehagliga erfarenheter av att röka tobaken.

– Då blev jag bjuden av kungen. Jag hade haft dåliga erfarenheter av cigarr från när jag var ung...väldigt ung, så jag tackade nej, säger han.

Han erkänner att han funderat över och stundtals ångrat att ha tackat nej.

– Det ångrar jag, det hade ju varit coolt...,medger Anders.

Tilde och Anders Jansson tyckte däremot att Holmberg hade lämnat ett avtryck när han avböjde och peppade journalisten när han berättade.

Anders & Tilde tyckte Anders Holmberg gjorde helt rätt beslut. Foto: Skärmdump "Tilde", TV4

Foto: Skärmdump "Tilde", TV4 / TT