Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Känslosamma sanningen i Melinda Jacobs nya bild med E-type rör upp känslor

13 nov, 2023, 20:07 

Det finns en känslosam sanning i den nya bilden på Martin "E-Type" Erikson.

Annons

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson är just nu ett av kändis-Sveriges hetaste par. Ja, kärleksbeskedet slog ned som en bomb våren 2022, och sedan dess har kärlekssagan gått spikrakt uppåt.

Nu publicerar Melinda Jacobs en bild på sin äkta make som rör upp en hel del känslor.

Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

Så träffades E-Type och Melinda Jacobs

Melinda och Martin är både gifta, föräldrar och sambos – när det är rätt är det onekligen lätt! Och som det sprudlar av lycka från de bägge sedan de fann kärleken.

Men hur började det hela? Jo, genom gemensamma vänner som hade spanat ut att det fanns chans till romans.

– Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, har Martin sagt till Aftonbladet.

Annons

Förutom kärleken fick Martin också den vackraste gåvan av de alla genom kärleken: ett barn. I januari i år välkomnade de dottern Izadora till världen.

Martin Erikson och Melinda Jacobs med sin nyfödda dotter
Bilden som välte internet.

Insikten efter Melinda Jacobs nya bild på E-Type rör upp känslor

För Martin kändes det såklart lite extra speciellt att bli pappa. Under årens gång har han talat öppet om att han sörjer att han är över 50 och barnlös.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, sa han i sitt hyllade sommarprat i fjol.

Annons

Så kom Izadora, och Melindas livliga hem med fem barn. Helt plötsligt fick Martin också ta del av den lycka barn bringar – och livet tog en tvärvändning.

– Och det kan jag ibland fortfarande få lite dåligt självförtroende och känna, hur fan löser jag det här. Nu gråter den, den och den. Den har precis bajsat på sig och där är det totalt härva. Och jag har inte sovit och affären har stängt och det finns ingen mat och bilen är trasig, sa Martin i SVT.

Men allting blev bra, och Martin ångrar inte att han satsade på kärleken.

I helgen var det ju en alldeles speciell dag för honom, nämligen hans första fars dag! Dagen till ära publicerar Melinda en bild på Martin omringad av alla barn, och den rör upp starka känslor i kommentarsfältet:

"Tror det är världens lyckligaste och välförtjänta pappa"

"Heja Martin och gratulerar, du är äntligen på rätt plats i livet!"

"Underbar liten familj du fått Martin ♥️ Grattis på din första farsdag"

Foto: TT

Annons