Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs och E-Type har fått sin bebis – det blev namnet!

22 jan, 2023, 07:47 

Melinda Jacobs och Martin Erikson har välkomnat sin flicka till världen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Det var i april förra året som artisten Martin "E-Type" Erikson kunde bekräfta för Svensk Damtidning att han och familjehemsmamman Melinda Jacobs var ett par. Nu har Melinda Jacobs och Martin Erikson har välkomnat sin lilla flicka till världen, berättar de på Instagram.

Det är parets första gemensamma barn, och hon föddes den 20:e januari. Flickan har fått namnet Izadora Elisabeth Esmeralda.

Martin "E-Type" Eriksons barnlängtan

Det var i augusti som paret meddelade de väntade sitt första gemensamma barn, något som länge varit en dröm för Martin.

Annons

– Jag kommer inte ge upp tanken på barn förrän jag dör, sa han till Aftonbladet 2019.

Nu var det äntligen hans tur. Och efter att bebisbeskedet kom, var det dags för nästa stora steg. Martin pratade om att han gärna ville vara närmare sin kärlek, speciellt i och med hennes graviditet.

– Jag försöker vara till hands och följa det humör hon har, men jag hade önskat att vi bodde i samma stad. Vi ska få ihop det, men det är en bit kvar. Jag kan känna på kvällarna när det är tufft, att jag inte är med, det är lite ångest faktiskt, att jag inte hjälper till mer, sa Martin i Efter Fem.

Martin och Melinda flyttade ihop, och det var Martins flyttlass som gick till Melindas kärleksfulla hem. Det kunde Svensk Dam avslöja i november.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, berättade Melinda Jacobs till Svensk Damtidning.

Annons

Hyllas av följarna

I kommentarsfältet fullständigt svämmar det över av grattis-hälsningar till de nyblivna föräldrarna – det är tydligt att lilla bebisen är efterlängtad! Flera påpekar dessutom den fina detaljen att flickan fått namnet Esmeralda, som är en hyllning till Lilla Hjärtat, Melindas tidigare familjehemsbarn som tragiskt gick bort och blev ett uppmärksammat fall i media.

"Jag blev så rörd över hennes namn så vackert" Skriver en följare.

"Stort grattis och va fint att hedra Esmeralda" Skriver en annan.

Izadora Elisabeth Esmeralda.

Foto: TT/Instagram

Annons