Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Karl Fredrik och Petters bröllopsyra – storslagna planerna för kärleksfesten

16 jun, 2023, 06:00 
Minna Sarpaneva
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén
Snart ringer bröllopsklockorna för Karl Fredrik och Petter.

Kärleken sprudlar! Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén avslöjar detaljerna om bröllopet.

Annons

Karl Fredrik Gustafsson, 37, har blivit Sveriges mest folkkära trädgårdsmästare och florist genom programmet Karl Fredrik på Österlen, där han visar upp sina gröna fingrar.

Allt om Karl Fredrik Gustafsson!Brand logo
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!

Karl Fredrik och fästmannen Petter Kjellén, 41, som även han syns i programmet, förlovade sig för två år sen. Nu avslöjar de planerna för det stundande bröllopet.

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns romantiska semester

Karl Fredrik och Petter bor på vackra Eklaholm, en gammal kullerstensgård på Österlen med anor från 1600-talet. Men det var på Gotland de tog det stora steget att förlova sig.

Det var Karl Fredrik som frågade om de skulle förlova sig när paret njöt av en härlig lunch och rosévin, och det blev ett självklart "ja" från Petter. Det lyckliga paret passade även på att besöka en guldsmed för att välja ut förlovningsringar under besöket på Gotland. Så härligt!

Petter Kjellén och Karl Fredrik Gustafsson

Karl Fredriks och Petters bröllopsplaner

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén har tidigare berättat att bröllopet skjutits upp till följd av pandemin. Men nu har det kommit ett glädjande besked! Paret har berättat för Hänt att bröllopet blir av i augusti nästa år.

Annons

Och inte nog med det, de avslöjar också sina storslagna planer för bröllopet. Bland annat berättar de att det kommer en tre dagar lång tillställning i Italien och att de hade velat hyra en hel by eller ett slott. Och de har sannerligen en drömlik vision för hur de vill ha det:

– Ett rustikt slott med vacker utsikt, med stora olivträd och citrusträd, gärna en vingård i närheten. Så har vi en mingelfest på fredagen, där alla gäster får mingla runt och lära känna varandra, sen blir själva bröllopet och festen är på lördagen, kanske runt klockan två, säger Karl Fredrik till Hänt.

Han fortsätter med att berätta att vill fortsätta kvällen med middag utomhus och dans i månskenet, för att sedan avsluta med en brunch på söndagen.

Wow, vilken helg!

Annons