Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Karl Fredriks avslöjande om relationen med sambon Petter – efter flyttbeslutet

06 dec, 2021, 19:30 

Karl Fredrik beskriver vad sambon Petter betyder för honom i hans strävan att uppnå sin dröm.

Annons
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!Brand logo
Allt om Karl Fredrik Gustafsson!

I programmet Karl Fredrik på Österlen får tittarna följa floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustavsson i hans resa mot att göra sin och sambons 1600-talsgård på Österlen till den vackraste och mest inbjudande platsen på jorden, enligt dem.

Succén har varit total och under sommaren flockades besökarna för att besöka parets verksamhet, så till den grad att de tagit beslutet att köpa sig ett till hus som de kan bo i under de allra mest hektiska dagarna, vars plats de vill hålla hemligt.

Men det är inte det enda som går bra. Nyligen lanserade Karl Fredrik en egen vinterrosé och försäljningen går som tåget berättar han i en intervju med Expressen.

– Alla förstår väl att pengar är inblandat. Och det är klart, fortsätter det så här får det betydelse, säger Karl Fredrik till tidningen.

Karl-Fredrik Gustafsson, känd från Karl-Fredrik på Eklaholm, med sambo Petter Kjellén, fotograferade på Ulriksdals slottsträdgård, Solna.

Karl Fredriks ord om sambon Petter

Det är en härlig omväxling för hur det tidigare har sett ut. Karl Fredrik har tidigare berättat att sambon Petter har stått för en stor insats när det kommer till ekonomin för att få hans dröm att gå i uppfyllelse.

Annons

”Eftersom jag har återinvesterat alla pengar i verksamheten har jag inte kunnat ta ut någon lön. Men tack och lov har jag under den här tiden haft min sambo som haft en stadig inkomst”, har Karl Fredrik Gustafsson sagt tidigare till Expressen.

Nu kan det alltså komma att ljusna. Stödet från sambon behöver han aldrig tvivla på.

– Jag känner mig stark och skuttar upp ur sängen varje morgon. Men Petter har gett mig insikten om att det är viktigt att reflektera över vad man gör. Han säger ibland att jag jag tar på mig för mycket. Jag uppskattar att han drar lite i handbromsen ibland, säger Karl Fredrik.

Annons