Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kärleksbomben i Let's dance – stjärnan ihop med konkurrentens danspartner

07 apr, 2022, 19:00 
AvLinus Brännström
AvPer Lidholm

Kärlek bakom kulisserna i Let's dance är inget ovanligt och det har många gånger ryktats om det gått riktigt hett till när dansparen lär känna varandra under de intensiva träningsveckorna.
Ett par som gått lite under radarn är faktiskt tillsammans än i dag.

Annons
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony IrvingBrand logo
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Sigrid Bernson, först med Samir Badran och sedan med Robin Bengtsson. Ja, kändisarna som fallit för varandra i TV4:s Let's dance genom åren är många.

Vissa gånger har det till och med resulterat i otrohetsskandaler, som när norska violinisten Alexander Rybak fattade tycke för sin danspartner Malin Johansson - trots att han vid tillfället var i en annan relation.

När dansparet sedan fångades på bild kyssandes varandra under en utekväll i Oslo var skandalen ett faktum.

Malin Johansson förklarade att det var en engångshändelse.

– Vi är väldigt bra vänner, vi har varit nära varandra i flera månader. Det var väldigt dumt av oss båda, sade dansaren Malin Johansson efteråt.

Tony Rickardsson med danspartnern Annika Sjöö i Let's dance 2008.

Let's dance-paret som ännu är gifta

Rybaks dåvarande flickvän förlät honom men förhållandet tog ändå slut i ett senare skede.

Annons

Men medan vissa har träffats för kortare romanser finns det också undantag, där det till och med håller än i dag. Det tydligare exemplet rör ett par som fortfarande tycks vara lyckligt gifta.

Det är Let's Dance-förhållandet mellan speedwaystjärnan Tony Rickardsson, 51, och dansaren Christina Samuelsson, 45 vi syftar på – en relation som kanske flugit lite under radarn. Kanske just för att det är ett ovanligt lyckligt sådant.

Tony och Christina deltog 2008 men de dansade inte med varandra – han dansade med Annika Sjöö och hon med programledaren Uffe Larsson.

Tony Rickardsson tillsammans med Christina Rickardsson.

Tony Rickardsson: ”Träffade en fantastisk kvinna”

Direkt efter finalen flyttade Christina hem till Tony utanför Avesta. Efter bröllopet 2013 heter båda Rickardsson i efternamn och de har också hunnit skaffa två barn tillsammans, Victoria och William.

– Jag träffade en fantastisk kvinna och tack vare det har jag fått två fantastiska barn till. Jag var övertygad om att jag inte skulle ha fler barn, tyckte att jag hade fullt upp med de två jag hade. Det blev en nystart i livet som jag är jätteglad för i dag, har Tony Rickardsson berättat för Aftonbladet.

Annons