Kärlekskarusellen på TV4: Paren som blev ihop bakom kulisserna – smög med känslorna

Laila Bagges och Niclas Wahlgrens kärlekshistoria var intensiv men kortvarig.

ROGER VIKSTRM / XP / TT
Sommarens finaste kärlekspar, Lotta Engberg och Mikael Sandström, arbetar ju båda på TV4, och de är inte ensamma om att ha hittat kärleken i tv-huset. Men det är givetvis inte alla relationer som har blivit livslånga! Kommer du ihåg de här paren?
Slå på ljud

En förstulen blick på lunchen, en tryckare på personalfesten – kärlek på jobbet är ett av de vanligaste sätten att finna en partner, och så ser det ut även i tv-branschen. Här är paren som ännu är lyckliga tillsammans – och de vi nästan hunnit glömma bort!

Kristian Luuk och Carina Berg på Polar music Prize – ett år före uppbrottet...

Charles Hammarsten/TT

Carina Berg och Kristian Luuk

Carina Berg och Kristian Luuk ledde 2005 pratshowen God natt, Sverige (som för övrigt inte blev någon succé) tillsammans och blev kära. Kristian var då gift och hade två barn, och även Carina befann sig i en relation. Men kärleken gick inte att stoppa, och 2008 gifte de sig vid en hemlig ceremoni. Paret fick sonen Holger ihop, men 2016 stod det klart att kärlekssagan var över.

Johan Edlund och Jessica Almenäs lyckades förbli vänner efter separationen och har även jobbat ihop.

Cecilia Liljeton/TT

Jessica Almenäs och Johan Edlund

Programledaren Jessica Almenäs och sportprofilen Johan Edlund var ett par under tre års tid, och medverkade bland annat i ett travprogram tillsammans. 2005 fick de sonen Jack, men valde året därpå att avsluta relationen. Idag är Johan gift med TV4-profilen Sofia Geite som han har två barn med.

Tilde de Paula fick två söner med TV4-kollegan Daniel Möllberg.

Karin Trnblom/TT

Tilde de Paula Eby och Daniel Möllberg

Tilde de Paula Eby och Daniel Möllberg möttes i samband med ett resereportage i Italien för När & fjärran. I Sommar i P1 berättade Tilde häromåret hur förälskelsen blossade upp på Sardinien. Paret fick två barn tillsammans innan relationen tog slut 2004. Men exmakarna har fortsatt att arbeta tillsammans; Daniel var bland annat redaktör för Tildes sista sändning i Nyhetsmorgon.

Tilde hade även på 90-talet haft en kortare relation med kollegan David Hellenius, som hon ledde ungdomsprogrammet Fredagspuls tillsammans med.

Kristin Kaspersen med barnen Filip och Léon samt dåvarande maken Hans Fahlén.

Jonas Hessman/TT

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén

Det forna paret träffades visserligen på ZTV, men gick båda snart till TV4 där de bland annat ledde Fångarna på fortet tillsammans. Kristin och Hans fick sonen Léon tillsammans innan de gick skilda vägar 2008.

Kärleken slog ner som en bomb för Laila och Niclas i kulisserna på Let´s dance.

Karin Trnblom/TT

Laila Bagge och Niclas Wahlgren

Idoldomaren Laila Bagge och radioprofilen Niclas Wahlgren deltog bägge i Let’s dance 2009, och blev störtkära bakom kulisserna. Året därpå gifte de sig och 2011 föddes sonen Kit. Men snart började rykten surra och 2014 lämnade de in sin skilsmässoansökan.

Två stabila ankare i rutan; Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad.

Cecilia Liljeton/TT

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal

Paret har varit tillsammans i 14 år och har två barn tillsammans. Anders Pihlblad har avslöjat att sambon till en början var svårflörtad, och att paret i början smög med sin relation i TV4-huset.

Bara månader efter uppbrottet från Samir Badran föll Sigrid Bernson handlöst för sin nya danspartner, artisten Robin Bengtsson.

Karin Trnblom/TT

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Sigrid Bernson har medverkat som dansare i Let’s dance ända sen 2011, och blev 2017 tillsammans med sin danspartner – tv-profilen och artisten Samir Badran. Men i januari 2019 tog det slut. Trösten kom dock snabbt, Sigrid hittade kärleken redan samma år i en annan danspartner, artisten Robin Bengtsson. Paret är numera sambos i en stor villa i Vallentuna.

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna