Kärlekslycka! Hannah Widell har förlovat sig – visar upp lyxiga ringen

Nöjesprofilen Hannah Widell har förlovat sig med pojkvännen Philip Lindh. Paret träffades förra sommaren och befinner sig nu, ett år senare, på semester på Gotland.

Hannah Widell, 45, är ett känt namn i nöjesbranschen. Hon slog igenom som tv-profil med sin egen talkshow Hannah, arbetat med stora program som till exempel Så mycket bättre och driver företaget Perfect Day Media tillsammans med systern Amanda Schulman, 40. Hannah och Amanda driver dessutom Fredagspodden, som slagit flera lyssnarrekord genom åren.

Hannah Widell var tidigare gift med Gustav Wallin, 42, men paret gick skilda vägar under våren 2019 efter tolv år tillsammans. De före detta makarna har barnen Wille och Wilma ihop. Hannah har även dottern Rosa från ett tidigare äktenskap med Calle Rosander som hon skiljde sig från 2007.

Hannah Widell skiljde sig från Gustav Wallin 2019

När skilsmässan från Gustav Wallin gick igenom berättade Hannah om känslorna kring uppbrottet i Fredagspodden.

“När jag skiljde mig första gången, då kommer jag ihåg att ett ord som hela tiden dök upp var att det var ett misslyckande. Det var ett väldigt starkt ord för mig – har inte tänkt tanken nu. Det är någonting annat, att världen ändå går framåt. Att skilja sig är inte längre det totala misslyckandet”, säger Hannah Widell.

I september 2019 berättade Hannah att hon hittat kärleken igen, denna gång i Philip Lindh, 29. De träffades under sommaren och blev ett par strax därefter. Sedan dess har paret delat med sig av flera kärleksfulla bilder, och tidigare i år visade Philip Lindh upp sin nygjorda tatuering på underarmen – Hannah Widells namn.

Nu har Hannah delat med sig av en bild på en förlovningsring på Instagram med orden “Jag sa JA!”. Paret är just nu på semester på Gotland. Precis innan förlovningsbilden la Hannah ut en bild från en picknick vid havet med texten.