Kärlekslycka i På spåret! Fann varandra under inspelningen: ”Vi har en relation”

16 dec, 2022, 10:30 

Deltagarna fann varandra under inspelningarna av På spåret.

Annons

Det är en långkörare i sann bemärkelse. Trots sina 33 säsonger fortsätter frågesportprogrammet På spåret att gå som på räls och veckovis engagera en miljonpublik på bästa sändningstid.

5 skandaler i "På spåret"!
5 skandaler i "På spåret"!

Varje vecka bjuds det på nya geografiska utmaningar. Destinationen kan vara Bangkok, men den också vara Borås. Ingen av de allmänbildade profilerna som gör upp varje vecka i kupéerna har någon aning.

Med Kristian Luuk och Fredrik Lindström vid rodret fortsätter programmet att vara ett välkommet besök hemma i tv-stugorna, där tittarna är lika hungriga som deltagarna att gissa rätt på de kluriga frågorna.

Kristian Luuk och Fredrik Lindström är programledare i På spåret i SVT
Kristian Luuk och Fredrik Lindström är programledare i På spåret i SVT.

Fann kärleken i På spåret: ”Vi har en relation”

Recept.se Nyhetsbrev

Sedan starten 1987 har de vetgiriga profilerna kommit och gott, segrare har korats och förlorare blivit besvikna. Det har även hänt en hel del uppseendeväckande grejer i programmet som det talas om än idag.

Annons

Det kanske roligaste och finaste ögonblicket var när programledaren Anne Lundberg och komikern Johan Wester tävlade tillsammans i På spåret 2007. Samarbetet var så lyckat att de efter programmet blev ett par.

– Vi träffas och har en relation, sa Anne Lundberg till tidningen Extra.

Johan Wester och Anne Lundberg i På spåret 2007
Johan Wester och Anne Lundberg tog hem segern i På spåret 2007.

Anne Lundberg och Johan Wester gjorde slut

Förhållandet blev dock kortvarigt och bara ett år efter att de bekräftat relationen hade det tagit slut. Anne Lundberg har varit relativt restriktiv med sitt privatliv, men i en intervju med Expressen 2017 berättade hon om rädslan att leva ensam.

– Jag gillar inte att vara själv. Jag gillar tvåsamhet. Nu bor jag ihop med mina barn, men den dagen de flyttar hemifrån vill jag gärna bo ihop med någon annan. Jag är inte bra på att vara ensam, sa hon då.

Annons

Sedan 2019 är Anne Lundberg gift med sin stora kärlek Allan Lindfors. De gifte sig under en festlig ceremoni på den grekiska ön Paros. På Instagram delade hon själv med sig av bilder från det stora firandet.

”Äntligen man och hustru”, skrev hon då.

Foto: TT/Instagram

Annons