Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärlekslycka! Nyhetsmorgon-stjärnan om romansen med kollegan: "Speciellt"

03 dec, 2023, 18:00 

Kärleken spirar i TV4-huset!

Annons

En av de vanligare platserna att hitta sitt livskärlek på är jobbet. Och TV4-huset är inget undantag! Listan över antalet romanser och långvariga relationer som har skapats i tv-huset går att göra lång.

Nu berättar en Nyhetsmorgon-stjärna om när det slog gnistor med en kollega – och erkänner okända detaljer om romansen!

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Sofia Geite berättar om romansen med TV4-kollegan

Denna kärlekshistoria börjar som så ofta vid kaffemaskinen. Ja, det var ju här som de äkta makarna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal också först spanade in varandra – även om Henrik var svårflörtad.

Men denna gång handlar det om Sofia Geite och maken Johan Edlund. Johan är en välkänd sportkommentator på kanalen, och fattade tycke för Sofia vid kaffemaskinen. Det var också där han tog mod till sig och frågade om en dejt:

Annons

– Jag sa nog nej till någon fika först och sedan sa jag ja till en fika. Han var enträgen, erkänner Sofie Geite i en ny intervju med Expressen.

– Jag tyckte han var bra på alla sätt. Hade bra värderingar. Det var något speciellt med honom så klart eftersom jag nu är gift och har två barn med honom.

Johan Edlund och Sofia Geite
Det sa "klick" för Johan och Sofia!

Sofia Geites stora lycka med maken Johan Edlund – tack vare TV4

Ja, trägen vann, och Sofia och Johan är så lyckliga ihop. Och de är fortfarande kollegor på TV4, även om deras arbetstider skiljer sig åt rejält. Sofia jobbar tidiga mornar med Nyhetsmorgon, och Johan måste ofta jobba sent när han kommenterar sport.

Och Sofia hymlar inte med att hon har sin arbetsplats att tacka för sin fina familj.

– Det är såklart det lyckligaste med barnen, det är det bästa som jobbet har gett mig om man säger så. Hade jag inte börjat jobba där så hade jag inte träffat Johan såklart. Så tänker man väl när man har fått barn att då har alla steg i livet en betydelse såklart. Det är fint, jättefint, har hon sagt till Hänt.

Foto: TV4

Annons