Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärleksparet i Mästarnas mästare om stora hemligheten – tvingats hålla tyst

11 apr, 2022, 15:00 
Mästarnas mästare 2022

Nu berättar kärleksparet om hemlighetsmakeriet.

Annons
Här är alla deltagare i ”Mästarnas mästare” 2022!Brand logo
Här är alla deltagare i ”Mästarnas mästare” 2022!

Det populära tävlingsprogrammet Mästarnas mästare har precis nått halvtid, trots att det känns som om tävlingen precis börjat. I programmet tävlar några av våra främsta idrottare i både fysiska och psykiska grenar, för att lista ut vem som egentligen är mästarnas mästare.

Under åren har idrottare från alla möjliga håll deltagit i tävlingen. 2017 tog till exempel Emil "Heaton" Christensen in e-sporten i värmen! I årets säsong är det paret Joanna och Henric Stillman som står för en sport-debut, paret representerar nämligen dans, för första gången i Mästarnas mästares historia.

Kritik mot paren

Joanna och Henric är med sin medverkan unika på mer än ett sätt. Det är inte första gången ett par deltar, Björn Ferry och Heidi Andersson var med i den åttonde säsongen. Paret representerade olika sporter, vilket Joanna och Henric inte gör.

Björn och Heidi fick en del kritik under sin säsong, flera menade att det var orättvist att låta ett gift par tävla i samma grupp. Inez Karlsson, jockey, deltog i samma säsong.

Annons

– Är man gifta så har man ju en pakt. Klart de hade ett övertag, alla kom dit utan att känna någon och de hade varandra och vet hur de tänker, sa hon till Aftonbladet.

Någon sådan kritik har Joanna och Henric inte stött på än, men det är desto andra problem som ställer till det som kärlekspar i tävlingen...

Joanna och Henric.

"Så jävla jobbigt"

Eftersom tävligen är förinspelad vet såklart alla inblandade hur tävlingen slutar, men det får inte komma ut innan alla avsnitt sänts. Ingenting för den som har svårt att hålla hemligheter, med andra ord.

– Det har varit så jävla jobbigt. Jag vet inte hur många gånger folk har sagt: ”Snälla, berätta bara för mig”. säger Henric till Expressen.

Till sin fördel har paret varandra, eftersom båda två varit med på resan. Men Henric och Joanna tvingas undanhålla vad som egentligen hände för familjen, som tålmodigt får följa tävlingen på TV.

Annons

– Vi har alltid kunnat ventilera med varandra, men man vill ju prata med sina föräldrar och framför allt sina barn. Men då vet man, skulle man säga något så kommer det ut på något vänster, berättar Henric i intervjun med Expressen.

Foto: SVT/TT

Annons