Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kim Källströms lyxköp med hustrun – kostade 17 miljoner kronor

17 apr, 2022, 12:54 
Jacob Johannesson
Kim Källström och hustrun Erica.

Kim Källström snålade inte när han köpte en lägenhet i centrala Stockholm.

Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Kim Källström, 39, slutade spela fotboll efter sin säsong i Djurgården 2017. Under många år var han en av Franska ligan bästa spelare, vilket också gjorde honom extremt rik. Under sin sejour i Frankrike tjänande han under vissa säsonger över tre miljoner i månaden, vilket gjorde honom till en av ligans bäst betalda spelare.

I samband med flytten till Djurgården köpte han och hustrun Erica Källström en monstervåning på Kungsholmen för 17 miljoner. Lägenheten var på hela 200 kvadratmeter

Kim Källström var fåordig om lägenheten när Expressen pratade med honom för några år sedan.

– Det tar tid när man ska byta land på en hel familj. Samtidigt har jag levt det här livet i så många år, jag är ganska van vid att det inte är helt strukturerat utanför plan. Det brukar ta ett halvår eller ett år innan man landat i det.

- Men det är klart att för varje dag det går så löser sig grejer för familjen.

Kim Källströms lyxköp med hustrun Erica

Lägenheten ska ha sålts av författaren och konstnären Anna Benson. Expressen har varit i kontakt med författaren som inte vill kommentera den massiva försäljningen.

Annons

Efter karriären har Kim Källström agerat som expertkommentator i C mores studio i samband med landslagssändningar och Champions League.

Han har blivit rejält hyllad i sin nya roll.

– Det är roligt att vara tillbaka i fotbollen igen. Det kommer vara kul att följa det från nära håll, har han tidigare sagt i Nyhetsmorgon.

– Det kan kittla lite ibland, som när det är landskamp. Man vet att de där matcherna är härliga när man står i spelargången och känner att dobbarna smattrar.

Foto: TT.

Annons