Klart: Nyhetsmorgon-stjärnan lämnar programmet – bekräftar avhoppet

08 okt, 2022, 08:00 

Nu är det ute.

Annons
5 saker du inte visste om Maria Forsblom
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Det är bara knappa dagar kvar innan succéprogrammet Nyhetsmorgon får sig en helt ny kostym. På måndag blir programmet två timmar längre, och de som annars sörjer att det ekar tomt i rutan under lunchen kan nu glädja sig med att det blir ändring på det.

Men det är inte den enda ändringen på TV4. Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsblom bekräftar nu att hon lämnar ett omtyckt program.

Malou von Sivers gör comeback

Förutom att Nyhetsmorgon förlängs, väntar ett gäng nya programledare ivrigt på att göra veteranerna i studion sällskap. Fast det rör inte sig om några nybörjare – tvärtom.

Från TV4-Nyheterna kommer Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson, som båda samlat ihop ett gäng vikarietimmar i Nymo-studion under åren. Dessutom är de välbekanta med varandra – och tur är det, det kommer bli många mornar sida vid sida.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Vi har jobbat jättemycket ihop, det funkar alltid så bra, det är så enkelt, så nu ska det bli skönt att köra mer stadigt ihop, sa Thomas i en intervju med Svensk Dam.

Svensk Dam kunde även avslöja att en annan omåttligt populär programledare kommer förstärka morgonskaran, ingen mindre än Malou von Sivers!

– De (TV4) frågade om jag ville köra och jag tyckte det vore jättekul. Det är inga konstigheter, bekräftade hon.

Malou von Sivers
Malou kommer hoppa in i programmet på söndagar, då och då.

Lämnar programmet

Programmet visar inga tecken på att växla ner alltså, och förutom nykomlingarna finns ju samma omtyckta gäng kvar i rutan.

Men nu bekräftar Maria Forsblom för sajten Hänt att hon växlat ner på annat håll. Det var under våren som hon syntes som programledare i TV4s Secret Song, ett program som gick ut på att kända svenskar hyllades av sina nära och kära, med en sång.

Annons

Det blev dock en kort visit i rutan, för nu plockas programmet bort och hon lämnar rollen bakom sig.

– Nej det blir det inte (en andra säsong, reds amn.) och nu skulle jag ändå inte hinna med det heller för nu är det mycket andra grejer som händer istället – som jag också är jättepepp på. Det är alltid kul när man får frågan om nya program. Så nu är det ett annat program till hösten, förklarar Maria för Hänt.

Vilket annat program det är håller hon hemligt, men man kan ju ana att det kommer bli succé!

Maria Forsblom
Nya äventyr väntar för Maria Forsblom!

Foto: TT/Instagram

Annons