Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kollegan slutat jobba med Tareq Taylor – avslöjar situationen: ”Ohållbart"

29 jun, 2024, 16:00 
Här är orden om situationen – som ledde till att duon gick skilda vägar.
Annons

Det finns få personer som blivit folkkära så snabbt som tv-kocken Tareq Taylor. Han charmade hela svenska folket när han lagade mat i Stjärnorna på slottet, och har synts i långköraren Trädgårdstider och till och med varit julvärd!

Men i fjol kom chockbeskedet att Tareq dock hoppar av Trädgårdstider efter 15 år. Här är kollegans ord om varför situationen blev ohållbar.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Pernilla Månsson Colt om trista situationen med Tareq Taylor

Ja, i år sändes den första säsongen av Trädgårdstider utan Tareq. I det första avsnittet såg vi honom lämna kollegorna, och det blev givetvis vemodigt.

Annons

Hans ersättare Adam Aamann fyllde dock Tareqs skor med bravur, och hyllades av tittarna.

Men visst går det inte att förneka att det finns ett tomrum. Inte minst för Pernilla Månsson Colt, Tareqs mångåriga parhäst i programmet. För Aftonbladet berättade hon om situationen:

– Vi blev ju tyvärr av med vår kock Tareq Taylor. Han bestämde sig för att han trodde på kärleken och flyttade till Stockholm. Då blev det ohållbart att spela in Trädgårdstider flera gånger i veckan i Skåne. Det är fullt förståeligt.

Pernilla Månsson Colt och Tareq Taylor
Pernilla och Tareq har delat många skratt med varandra.Max Tellving/SVT
Annons

Tareq Taylor gör comeback i SVT-programmet

På bara något år har Tareq hoppat av både Stjärnorna på slottet och Trädgårdstider på grund av tidsbrist och logistiska skäl.

Men det verkar inte bli mindre av honom i rutan för det. Nyligen meddelades nämligen en comeback: Tareq är tillbaka på slottet, men nu som stjärna!

Ihop med Hollywoodfrun Maria Montazami, 94-hjälten Tomas Brolin, tv-stjärnan Christine Meltzer, och gitarrlegendaren Janne Schaffer har han nu spelat in den nittonde upplagan av programmet, som sänds senare i år.

Foto: TT

Annons