Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kollegans ord om händelsen med Steffo – under TV4-festen

29 sep, 2022, 12:30 

Nu kommer det fram...

Annons
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Anders Pihlblad och Steffo Törnquist, två av våra absolut mest omtyckta programledare just nu. Båda två huserar i TV4, på Nyhetsmorgon, och är ju dessutom kollegor.

Som på alla arbetsplatser händer det att kollegorna ses utanför jobbtimmarna, för en härlig after work eller stojig firmafest – och Nyhetsmorgon är inget undantag.

Nyhetsmorgon-profilerna umgås inte privat

Det är nog många som undrar hur dynamiken ser ut i det sammansvetsade Nyhetsmorgon-gänget när kamerorna slocknar. Vissa i gänget har privata relationer utanför TV4-husets fyra väggar, medan andra håller sig till snacket vid kaffemaskinerna.

Thomas Ritter och Sofia Geite till exempel har tidigare berättat att de har barn på samma skola, och är dessutom grannar, och hänger således även utanför Nyhetsmorgons ramar.

När det gäller större sammandrabbningar erkänner Soraya Lavasani och parhästen Martin Järborg för Svensk Dam att det kanske inte blir så mycket fester och after works utanför jobbet.

Annons

– Alldeles för lite, vi skulle kunna ha mer sådant. Men båda vi är också väldigt hemmakära, vi tycker om att vara hemma och laga mat med våra familjer. Det är ganska mycket ändå, säger Soraya Lavasani.

Avslöjandet om TV4-festen

Ibland händer det däremot, och visst hade man gärna velat vara en fluga på väggen då... Den 14:e september i år hade gänget bakom Nyhetsmorgon rejält med anledning att fira. Det var nämligen på dagen 30 år sedan det första avsnittet av det omåttligt populära programmet sändes!

Det firades på redaktionen, och än idag märks spår av det stora firandet. På Instagram visar en morgonpigg Anders Pihlblad som gjort sig klar för morgonens sändning upp spår av festen som ägde rum för veckor sedan.

På golvet ligger det nämligen konfetti, som ingen mindre än Steffo Törnquist är skyldig för.

"Det ramlar fortfarande ner konfetti efter Nyhetsmorgons 30 årsfirande då Steffo firade av en konfettikanon mot taket" Skriver Anders följt av en gråtskrattande emoji. Det kan ju inte ha varit något annat än ett succéfirande!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons