Kristian Luuks besked om På Spåret – sanningen ute: “Många ha undrat”

Kristian Luuks besked om På Spåret – sanningen ute: “Många ha undrat”

Nu ger Kristian Luuk ett nytt besked om På Spåret!

5 skandaler i "På spåret"!
0:43

Efter reklamen: 5 skandaler i "På spåret"!

(0:43)

Slå på ljud

Ett tecken när det gäller vintern är all program som visas på tv - och såklart SVT:s långkörare och succéprogram På Spåret som sänds varje fredag. Programledarna är som vanligt folkkära Kristian Luuk med vapendragaren Fredrik Lindström.

Duon har genom åren imponerat stort med de allmänbildade - men också - väldigt svåra frågor.

Förra året var spänningen olidligt men till slut vann radioprofilen Cecilia Düringer, 42 och komikern och krönikören Jonatan Unge, 43. Bland de som deltog fanns många folkkära och populära profiler så som Carina Bergfeldt, Marcus Oscarsson, Hanna Hellquist och Cecilia Düringer.

Nu vankas det en ny säsong och hemlighetsmakeriet är förstås väldigt stort. Svensk damtidning har tidigare varit i kontakt med SVT för att ställa ett par frågor om säsongen som kommer, och visst låter det spännande det de håller på där borta på Gärdet.

Sanningen om ändringen i På spåret – dokumentet visar

Kristian Luuks besked om På Spåret – sanningen ute: “Måste ha undrat”

På Spåret handlar som bekant om svåra frågor där man ska klura ut var tåget är på väg. Man får all möjliga frågor, som kan handla om allt från politik till sport och matlagning. Verkligen en resa jorden runt!

SVT har genom åren varit väldigt hemlighetsfulla kring deras produktioner. Extra hemliga har de varit just kring populära På Spåret - programmet lockar miljontals tittar eftersom det har bästa sändningstid.

Nu kommer det ett avslöjande – från programledaren själv – nämligen Kristian Luuk.

På Instagram har Luuk lagt upp en bild från rummet "där allt kan hända", det vill säga logen. Han skriver:

"Många har undrat hur våra fina loger i På Spåret ser ut. Därför presenterar jag nu stolt denna bild", skriver Kristian Luuk och poserar samtidigt framför en spegel.

Den nya säsongen av På Spåret har premiär fredag 18 november på SVT.

Kristian Luuks trista framtidsbesked – efter succén i På spåret: ”Räcker det inte nu?”