Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristian Luuks kärleksgest för Carina Berg – efter skilsmässan

15 jun, 2021, 16:00 
Kristian Luuk och Carina Berg

Carina Berg och Kristian Luuk gick skilda vägar – men bandet mellan dem är fortfarande urstarkt.

Annons
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampenBrand logo
Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampen

Carina Berg och Kristian Luuk gifte sig 2008 och förblev ett par fram till 2016. Så kom uppbrottet som blev ett det nöjesårets stora bomber.

På Instagram avslöjade paret att de lämnat in en skilsmässoansökan. Carina och Kristian bedyrade samtidigt att de fortfarande befann sig på vänskaplig fot med varandra.

Kristian Luuk och Carina Berg – så är deras relation nu

Kristian Luuk och Carina Berg
Kristian Luuk och Carina Berg står fortfarande varandra nära.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev det tidigare paret.

Sedan dess har båda två gått vidare i sina liv. Carina blev kär i fotbollsproffset Erik Berg, tidigare spelare i svenska landslaget.

Annons

De gick ut med sin förlovning i april 2018 och gifte sig i december samma år. Sonen Otto kom efter en lång kamp med missfall och IVF.

"Har världens bäste exman"

Nu har Carina avslöjat att Kristian också spelar en viktig roll i Ottos liv. I podcasten som Carina har med vännen Carolina Gynning berättar den förstnämnda att Kristian erbjöd sig att passa Otto när hon och Erik var på dejt.

– Jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa ex-man, det måste man ju ändå få lov att säga, säger Carina i podcasten.

– Det var så mysigt, Kristian har frågat flera gånger om inte han fick låna Otto en stund när Holger var hemma hos honom. Alltså, mitt stora barn och mitt mellanbarn. Kristian tyckte att det skulle få vara så roligt att hänga lite med Otto ihop med Holger, hemma hos honom. Sjukt gulligt.

Kristian och Carina har också barn tillsammans: sonen Holger. Han fungerar som ett sammanhållande kitt mellan exmakarna, även efter uppbrottet.

– Carina och jag har ju barn ihop, så vi ses regelbundet, har Kristian sagt till Aftonbladet.

Annons