Kristian Luuks och Carina Bergs verkliga relation – efter skilsmässan

Kristian och Carina skilde sig 2016.

Kristian Luuk och Carina Berg valde att gå skilda vägar.Men hur ser deras relation ut i dag?
Har du koll på tronföljden?
Slå på ljud

Det var en kärleksaga som rymde två av Sveriges mest folkkära och profilerade tv-kändisar. Carina Berg och Kristian Luuk gifte sig 2008 och förblev ett par fram till 2016.

Därefter kom det svåra uppbrottet. På Instagram avslöjade paret att de lämnat in en skilsmässoansökan. Carina och Kristian bedyrade samtidigt att de fortfarande befann sig på vänskaplig fot med varandra.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev det tidigare paret.

Kristian Luuk och Carina Berg – så ser deras relation ut idag

Kristian och Carina skilde sig 2016.

Både Kristian och Carina har varit försiktiga med att uttala sig om skilsmässan offentligt. Men ibland har Kristian delat med sig av små korn av insyn. Ett sådant ögonblick inträffade när en lyssnare i P4-programmet ”Karlavagnen” frågade om han kommit över skilsmässan.

– Det skulle jag inte säga, sa Kristian då (2018).

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen.

Eller som när artisten Melissa Horn gästade tv-programmet “Luuk & Hallberg”.

– Jag ska direkt erkänna, de senaste tre åren har du fyllt en stor funktion i mitt liv. Jag skilde mig för tre år sedan och det har varit ganska rörigt. Det har varit höga toppar och låga dalar, glada dagar och ledsna dagar, och på de ledsna dagarna då har jag lyssnat väldigt mycket på dig, sa Kristian Luuk till Melissa Horn i programmet.

Huruvida Kristian har en ny kärlek i sitt liv eller ej, vet bara han själv. Det är i alla fall inte något han valt att tala öppet om.

Carina Berg fick barn med Erik Berg

Desto mer öppen är däremot Carina om sitt äktenskap med fotbollsproffset Erik Berg. De gick ut med sin förlovning i april 2018 och gifte sig i december samma år.

Nu har dessutom den lilla familjen fått ett tillskott: sonen Otto, som föddes i december. Vägen dit hade kantats av tuffa prövningar: missfall och svårigheter för Carina att bli gravid.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar och en himla brant uppförsbacke, har hon sagt i podcasten  ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”.

Kristian och Carina har också barn tillsammans: sonen Holger, 10. För att skydda den lille pojken har ex-paret valt att inte prata om honom i intervjuer – eller dela med sig av bilder på Holger på Instagram.

Men det är just Holger som fungerar som ett sammanhållande kitt mellan exmakarna, även efter uppbrottet.

– Carina och jag har ju barn ihop, så vi ses regelbundet, har Kristian sagt till Aftonbladet.

 

LÄS OCKSÅ: Tragedin – första kungligheten död i coronaviruset